Οδηγίες και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία για το διήμερο 2 και 3 Ιουνίου, με αφορμή των εορταστικών εκδηλώσεις για την αγιοκατάταξη του οσίου Ιακώβου Τσαλίκη στην Μονή Όσιου Δαυίδ Δρυμώνα και την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου.

Kατά το διήμερο 2 και 3 Ιουνίου 2018 της επίσημης επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων και προσκυνητών επισκεπτών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ειδικότερα

1. Η κίνηση όλων των οχημάτων με κατεύθυνση την Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ θα πραγματοποιείται ελεγχόμενα και μόνο από την επαρχιακή οδό Ροβιών –Ιστιαίας.

2. Η στάθμευση όλων των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί στους χώρους που θα σας υποδείξουν οι ρυθμιστές τροχονόμοι.

3. Η αποχώρηση όλων των Ι.Χ.Ε. οχημάτων θα πραγματοποιηθεί μετά την αποχώρηση του Οικουμενικού Πατριάρχου και σύμφωνα με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων

4. Η αποχώρηση όλων των λεωφορείων θα πραγματοποιηθεί μετά την αποχώρηση του Οικουμενικού Πατριάρχου και Σύμφωνα με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

5. Κατά τις ώρες 17:30 έως 18:15 και 20:30 έως 21:15 της 2ης Ιουνίου 2018 θα υπάρξει πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στις οδούς περιμετρικά της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ.

6. Κατά τις ώρες 06:15 έως 7:00 και 11:30 έως 12:15 της 3ης Ιουνίου 2018 θα υπάρξει πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στις οδούς περιμετρικά της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας.

Με τη βοήθεια σας θα συμβάλλετε καθοριστικά στην ομαλή και απρόσκοπτη πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.