.

OI ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ!

Ολοκληρώθηκε η φάση των 16 χθες Τετάρτη 1/8.

Πραγματοποιήθηκαν χτες οι 4 αγώνες της προημιτελικής φάσης!

Οι Cartoons έχοντας για πρώτη φορά τον Τόλη Γεωργίου στη συνθεσή τους, νίκησαν τους Τραγελαδικούς και ξεπέρασαν με τον καλύτερο τρόπο τις απουσίες των Ζουζουλή και Καλλίτση. Κατόπιν ο Τριφυλλοφόρος στο πιο "γκραν γκινιολ" ματς των προημιτελικών νίκησε τους εξαιρετικούς Fuego στη διαδικασία των πέναλτυ.

Ο Τριφυλλοφόρος αιφνιδίασε και προηγήθηκε με 3-1. Λίγα λεπτά πριν τελειώσει το ματς οι Fuego μείωσαν σε 3-2 και σχεδόν στη λήξη ισοφάρισαν με πέναλτυ του Καψάλα. Στη διαδικασία των πέναλτυ ο Τριφυλλοφόρος φάνηκε πιο ψύχραιμος και πήρε την πρόκριση με σκορ 4-2.

Ακολούθως οι Zablakades με κίνηση ματ τον Γιάννη Θαλασσινό τ. Βασ. στη front line ο οποίος σκόραρε 3 φορές και έδωσε αέρα 3 τερμάτων στους Zablakades.

Τα Καρκάλια δεν το έβαλαν κάτω, πίεσαν και αρχικά μείωσαν σε 3-1 με τον Γιωργάκη Τριάντη και κατόπιν σε 3-2 με τον Κωνσταντίνο Μουρτοπάλλα, βάζοντας δύσκολα στην ομάδα των Ζαμπλακάδων. Το "γόρδιο δεσμό" έλυσε ο Γιάννης Θαλασσινός τ. Βασ. και πάλι που με το τέταρτο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-2 και λύτρωσε την ομάδα του. Το γκολ του Δημήτρη Γερογιάννη στη λήξη ήταν το κερασάκι στην τούρτα και επισφράγιση του εισιτηρίου στα ημιτελικά.

Το τέταρτο εισητήριο πήραν οι L.A. UNITED οι οποίοι νίκησαν τους Λουλάδες χωρίς να τους αφήσουν σε κανένα σημείο του αγώνα να αμφισβητήσουν την ανωτερότητά τους. Με μπροστάρη φυσικά τον Νίκο Αναγνώστου αλλά και τον δαιμόνιο Βασίλη Αναστασιάδη, καθώς και τη γρανιτένια άμυνά τους, αποτελούν μια από τις πιο σταθερές ομάδες του τουρνουά.

Ραντεβού σήμερα με του δύο ημιτελικούς!

Η πρώτη μέρα του μενού των 16 έγινε χτες Τρίτη 31-7.

Οι Cartoons που δυσκολεύτηκαν μόνο στο 1ο 15λεπτο απέναντι στους Cuervo, πήραν την πρόκριση άνετα αφού ο Τήλιο με τον Ζου "πυροβολούσαν" από παντού.

Τα Καρκάλια πήραν την πρόκριση απέναντι στο δυσκολοκατάβλητο Τσαγκαράδικο που εμφανίστηκε χωρίς τουλάχιστον 2 καλούς παίκτες του, ο Αλεξανδρίδης παρέμεινε "άσφαιρος", Ο Γιωργάκης Τριάντης φάνηκε συνεπής στο ραντεβού του με τα δίχτυα και ο Κωνσταντίνος Μουρτοπάλλας έδωσε στα Καρκάλια την πρόκριση 2 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Οι Zablakades νίκησαν 4-2 το Garden στο δεύτερο πολύ μεγάλο ντέρμπυ της μέρας (θα μπορούσε να είναι και τελικός), οι Λουλάδες με τον ασταμάτητο Μαναρίτσα (έφτασε τα 21 γκολ και πέρασε τον Αλεξανδρίδη που έχει 20 πατώντας στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα), νίκησε τους PRO KILLErS με σκορ 7-2 και τέλος οι L.A. United, νίκησαν το Ξύλινο Μπαράκι (που βρέθηκε σε κακή μέρα) με σκορ 6-4 και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στην 8άδα.