Συμμετέχει ο DOCTA!

Ένας ανερχόμενος τραγουδοποιός από την όμορφη Εύβοια ξεκινά τη συνεργασία του με την Final Touch και κάνει τα πρώτα του επίσημα δισκογραφικά βήματα!

Ο Ηλίας Τσαρούχας ασχολείται σχεδόν δύο δεκαετίες με το τραγούδι, παράλληλα με την κύρια επαγγελματική του δραστηριότητα, πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε μπαρ και μουσικές σκηνές κυρίως της Εύβοιας - αλλά και όχι μόνο, ενώ τα τελευταία επτά χρόνια ασχολείται με τη σύνθεση τραγουδιών.

Τα τραγούδια που έχει συγκεντρώσει θα τα παρουσιάσει στο επερχόμενο προσωπικό του album. Την πρώτη γεύση από το καλλιτεχνικό αυτό εγχείρημα, θα πάρει το κοινό μέσα από το νέο single με τίτλο "Βροχή".

Πρόκειται για μια συγκινητική μπαλάντα, με την πρωτότυπη ενορχήστρωση σε επιμέλεια Κωνσταντίνου Βούλγαρη & Φώτη Παρακατσελάκη, να συνδυάζει έντεχνα, ηλεκτρονικά και ροκ στοιχεία - και πλαισιώνεται από την αισθαντική ερμηνεία του Ηλία Τσαρούχα, με το ξεχωριστό ηχόχρωμα της φωνής του.

Σε στίχους και μουσική του Ηλία Τσαρούχα, το τραγούδι απογειώνεται από την rap "παρέμβαση" του κορυφαίου εγχώριου τραγουδοποιού και rapper, DOCTA (Κωνσταντίνου Βούλγαρη), ο οποίος έγραψε και το rap στίχο.

Στην ηχογράφηση συμμετείχαν αξιόλογοι μουσικοί, και συγκεκριμένα οι Παναγιώτης Κοτσιάνος (βιολί), Γιάννης Αδαμόπουλος (κιθάρες) και Άρτεμις Αγγέλου (δεύτερα φωνητικά). Το single "Βροχή" συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό video clip σε σκηνοθεσία του Απόστολου Σωτηρόπουλου.

Καλή ακρόαση!!

{youtube}YAcbylsIakQ{/youtube}

Το single "Βροχή" διατίθεται και ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες και streaming services!

iTunes | Google Play | Amazon | Spotify | Deezer

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Ο Ηλίας Τσαρούχας γεννήθηκε το 1978 και κατάγεται από την Ιστιαία Ευβοίας.

Απόφοιτος της Γεωπονικής σχολής, αγαπά τη μουσική από μικρός και ασχολείται με το τραγούδι τα τελευταία δεκαεννέα χρόνια. Στην μέχρι τώρα καλλιτεχνική του πορεία έχει τραγουδήσει σε μπουζούκια, μπαράκια, αλλά και σε μουσικές σκηνές, κυρίως στην Βόρεια Εύβοια αλλά όχι μόνο. Από το 2011, ολοκληρωμένος πλέον καλλιτέχνης και τραγουδοποιός, γράφει τα δικά του τραγούδια σε στίχο και μουσική, τα οποία και σκοπεύει να παρουσιάσει στον επερχόμενο δίσκο του. Η σύνθεση τραγουδιών είναι συνυφασμένη με την προσωπικότητα του, και αποτελεί τον τρόπο έκφρασης αλλά και εκτόνωσης του από την καθημερινότητα.

Ζει και εργάζεται στην Ιστιαία, όπου, μαζί με τη σύζυγο του, μεγαλώνουν τα δύο τους παιδιά. Σε συνεργασία με τον έτερο αξιόλογο καλλιτέχνη της Final Touch, Κωνσταντίνο Βούλγαρη (κατά κόσμον “Docta”), σήμερα παρουσιάζει το πρώτο του single με τίτλο «Βροχή».

Συμμετέχει ο DOCTA!