Σάββατο, Απρίλιος 20, 2024
Follow Us
ΤΕΜΠΗ 2023 (VIDEO): Ο διασωθείς των Τεμπών Άγγελος «τελείωσε» τον Πορτοσάλτε

 

«Είσαι σοβαρός; Λες τέτοια πράγματα σε γονείς που έχασαν τα παιδιά τους;»

 

Ο Άγγελος,  διασωθείς από τη σύγκρουση των τρένων στα #Τεμπη, ο νέος που βοήθησε τους συνεπιβάτες του να βγουν από τα συντρίμμια απαντά στον Πορτοσάλτε και  μέσα σε να λεπτό «τελειώνει» τους υπονόμους τους.

(Δείτε το στο τέλος του κειμένου)

Ο πιο κατάλληλος άνθρωπος που θα μπορούσε να απαντήσει στον Άρη Πορτοσάλτε δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από έναν από τους διασωθέντες των Τεμπών. Ο Άγγελος Τσιαμούρας απάντησε με λίγα λόγια στις δηλώσεις του δημοσιογράφου περί θυσιών και ανάπτυξης. Και σε ένα λεπτό τα είπε όλα.

 

Ο Άγγελος Τσιαμούρας επέβαινε στην μοιραία αμαξοστοιχία στο βαγόνι 6 και κατάφερε να σώσει 16 επιβάτες από την «πύρινη κόλαση».

 

Μη μπορώντας να συγκρατήσει την οργή του για όσα ακούγονται όλες αυτές τις ημέρες, απάντησε στον Άρη Πορτοσάλτε: «Είμαστε σε μια Ελλάδα του φαίνεσθαι και αυτό φάνηκε από αυτό που είπε ο άνθρωπος (εννοεί τον Άρη Πορτοσάλτε). Χάθηκαν τόσες αθώες ψυχές αλλά δεν πήγαν χαμένες. Εγώ εκείνη την ώρα που το άκουσα αυτό και τα ουρλιαχτά που άκουσα, αν αυτόν τον άνθρωπο τον έβλεπα εκείνη την ώρα, ή αν τον δω, δεν ξέρω ποια θα είναι η αντίδρασή μου.  Πεθαίνουν 57 άτομα κυρίως νέοι και εσένα σε νοιάζει ότι θα φτιάξεις γραμμή;

Είμαστε σοβαροί με κάτι τέτοιους ανθρώπους; Ο Θεός να τους κάνει ανθρώπους! Μπορούν να λένε τέτοια πράγματα ειδικά σε γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους;

Εγώ τη μάνα μου θα την αγκαλιάσω; Οι άλλες μανάδες πως θα αγκαλιάσουν τα παιδιά τους;».