Συνάντηση του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στη Βόρεια Εύβοια


Σήμερα Κυριακή 3 Απριλίου 2022, το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ πραγματοποίησε στο Μαντούδι συνάντηση «αυτοοργάνωσης» και συζήτησης για «πορεία ένα νέο Κίνημα βάσης.»
Στη συνάντηση παραβρέθηκε η Μάρα Κουκουδάκη (μέλος της κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ) με τον Θεόδωρο Μαργαρίτη (μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΚΙΝΑΛ και Γραμματείας της Ανανεωτικής Αριστεράς) και μέλη του κινήματος στη Βόρεια Εύβοια. Εμφατική ήταν και η παρουσία φυσικά σχεδόν σύσσωμου του προεδρείου της οργάνωσης του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού και άλλων (αναφέρουμε χαρακτηριστικά τους κκ Γιώργο Στέφο, Νίκο Αλεξανδρή, Γιάννη Αγιαννιώτη, Δημήτρη Δροσόπουλο αλλά και το μέλος ΚΕ ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Εβίνα Τσατσάνη και η Καζάνη Κατερίνα).

Μετά το τέλος της συνάντησης η κα Μάρα Κουκουδάκη δήλωσε: «Με την πανελλαδική εξόρμηση και παρουσία των στελεχών μας περνάμε το μήνυμα της συμμετοχής, της ανανέωσης, της ενότητας και της πολιτικής αυτονομίας σε κάθε χωριό, σε κάθε δήμο, σε κάθε νομό της χώρας.
Στις 8 Μαΐου εκλέγουμε νομαρχιακές, δημοτικές οργανώσεις και συνέδρους για το συνέδριο μας που θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Μαΐου. Την ίδια μέρα, όπως έχει δεσμευτεί ο Πρόεδρος μας, Νίκος Ανδρουλάκης, αποφασίζουμε για το σύμβολό μας και το όνομά μας, γιατί το όνομά μας είναι η ψυχή μας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© DIAVLOS News (Μπεκιάρης Χρήστος)