Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us
ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ

*Υπογράφουμε για τη Βόρεια Εύβοια.

*Υπογράφουμε για το δρόμο απ' το Καντήλι.

*Υπογράφουμε όλοι για την ουσιαστική ανάπτυξη της περιοχής μας.

*Δείχνουμε έμπρακτα τη θέλησή μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ στον σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης

 

ΑΦΙΕΡΩΣΕ 5’ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

H Βόρειος Εύβοια, βρίσκεται στο κέντρο του χάρτη επικρατείας και είναι προικισμένη με ιαματικά νερά, γεωλογικό και μεταλλευτικό πλούτο, δάση και μοναδική ομορφιά τοπίου. Παρά ταύτα, είναι δυστυχώς μια από τις πιο απομονωμένες και παραμελημένες περιοχές της χώρας, εξ’ αιτίας της προβληματικής οδικής σύνδεσής της με την πρωτεύουσα του νομού Χαλκίδα και κατ’ επέκταση την Αθήνα και την υπόλοιπη χώρα.

Η κυκλοφορία στο ορεινό και δαιδαλώδες οδικό δίκτυο, διακόπτεται συχνά, εξ΄ αιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων, με επώδυνα αποτελέσματα για τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις.

Η αναγκαιότητα κατασκευής ενός ασφαλούς και σύντομου δρόμου σύνδεσης του πολυπληθούς βορείου τμήματος του νησιού με την πρωτεύουσα Χαλκίδα, όπου το Νοσοκομείο, το διοικητικό και εμπορικό κέντρο, ανεμπόδιστου από καιρικές συνθήκες, απετέλεσε πάγιο και διαρκές αίτημα των κατοίκων από τις αρχές της δεκαετίας του ’50. 

Σήμερα, ιδιαίτερα μετά την καταστροφική πυρκαγιά, η Κανδηλία οδός, ο παράκτιος οδικός άξονας ζεύξης Βόρειας και Κεντρικής Εύβοιας, αποτελεί τον πρώτο και κύριο στόχο των Βορειοευβοέων προς υλοποίηση.

Βορειοευβοιώτη, όπου κι αν ζεις και συ φίλε της Εύβοιας, βοήθησε τον τόπο μας να βάλει τέλος στα δεινά του.

Υπόγραψε τώρα το αίτημα για την κατασκευή του γρήγορου, ασφαλούς και οικονομικού, παραλιακού δρόμου σύνδεσης της Β. Εύβοιας με την πρωτεύουσά μας την Χαλκίδα.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ στον σύνδεσμο  ΕΔΩ για να ψηφίσετε