Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2024
Follow Us
Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους της Εύβοιας
 
Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής παραμένουν οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και των Δήμων από στην Εύβοια, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».
 
Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας η κυκλοφορία των λοιπών οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, στο σύνολο του οδικού δικτύου του Νομού Ευβοίας, επιτρέπεται εφόσον φέρουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα.
 
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο διαμορφώνεται ως εξής:
 
Νομός Ευβοίας
«Απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, στο σύνολο του οδικού δικτύου του Νομού Ευβοίας καθώς και στη νήσο Σκύρο.
Η κυκλοφορία των λοιπών οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, στο σύνολο του οδικού δικτύου του Νομού Ευβοίας, επιτρέπεται εφόσον φέρουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα».