Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
 Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας και Λιμεναρχείο Καρύστου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαλκίδα  , 04 Νοεμβρίου 2020


Επίσκεψη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας και στο Λιμεναρχείο Καρύστου πραγματοποίησε, την Τετάρτη  04-11-2020, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος ΛΣ Κλιάρης Θεόδωρος.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο κ. Αρχηγός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Χαλκίδας Αντιπλοίαρχο  Λ.Σ. Φλουρή Κωνσταντίνο,  τον Λιμενάρχη Καρύστου Πλωτάρχη Λ.Σ Αποστόλου Γεώργιο καθώς και με στελέχη των αναφερόμενων Λιμενικών Αρχών.
Επίσης ο κ. Αρχηγός συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ.  Εύβοιας – Βοιωτίας – Ν.Α. Φθιώτιδας Πλωτάρχη Λ.Σ. Δανίκα Σωτήριο όπου τέθηκαν θέματα που αφορούν το Προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. , τις ελλείψεις σε Προσωπικό και  Επιχειρησιακά Μέσα.
Ο  κ. Αρχηγός εξέφρασε την ικανοποίησή του και συνεχάρη τους Προϊσταμένους και το Προσωπικό των Λιμενικών Αρχών για το έργο που επιτελούν παρά τις ελλείψεις και τις αντιξοότητες.
Αναφέρθηκε εκτενώς σε διατάξεις και μέτρα που υλοποιήθηκαν από την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία, τα οποία βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας του Προσωπικού Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ. και ενισχύουν την επιχειρησιακή ικανότητα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή.
Έδωσε οδηγίες και ζήτησε από το Προσωπικό να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος σε όλους τους τομείς ευθύνης.
Διέταξε την πιστή εφαρμογή και την λήψη κάθε πρόσφορου μέτρου από όλους για την αποτροπή διασποράς του κορωναϊού covid 19 .
Ο κ. Αρχηγός συνοδευόταν από τους Διευθυντή Κλάδου Α΄  Υποναύαρχο Λ.Σ –ΕΛ.ΑΚΤ. Καραγιώργο Γεώργιο και τον Επικεφαλή Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης Πλοίαρχο Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. Χριστιανό Γεώργιο .