Επίσκεψη Αλέξη Χαρίτση στη Βόρεια Εύβοια (Αιδηψός και Ιστιαία)

 

Ο Αλέξης Χαρίστης επισκέφτηκε σήμερα Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024  το Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού και περιόδεψε σε σημεία του Δήμου και μίλησε με φορείς και πρόσωπα.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς έφτασε στα Λουτρά της Αιδηψού στις 9:45 και σε καφέ της Λουτρόπολης μίλησε με εκπροσώπους της «Αιδηψίων Δήμος» και «Συντονιστική ομάδα ΚΥ Ιστιαίας», ενώ επισκέφτηκε και τον κλειστό δρόμο Ήλια – Ροβιές.

Ακολούθησε επίσκεψη στον Συνεταιρισμό Ταξιάρχη και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρό του Δημήτρη Στολίδη για προβλήματα των συκοπαραγωγών.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας όπου ενημερώθηκε από την προηγούμενη Συντονίστρια (Διευθύντρια) κα Τατιάνα Μορόζοβα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Επόμενος σταθμός η πλατεία Ιστιαίας και ραντεβού με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Μαραγιάννη και τον Πρόεδρο του Μελισσοκομικού Συναιτερισμού.

Τέλος ο κος Χαρίτσης ακολούθησε το πρόγραμμά του πηγαίνοντας στον όμορο Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας  Άννας.

 

Δείτε ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ πατώντας ΕΔΩ.

 

Δείτε τις δηλώσεις του κου Χαρίτση, έξω απο τα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ταξιάρχη και στη συνέχεια δείτε  Video - αποσπάσματα  απο την περιοδεία:

 

 

 

© DIAVLOS News (Μπεκιάρης Χρήστος)