Εγκαίνια - αγιασμός στο «Δασικό χωριό Εύβοιας» στους Παπάδες.

Εγκαίνια και αγιασμός πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 στο «Δασικό χωριό Εύβοιας», στους Παπάδες.

 Το Δασικό Χωριό  λειτουργεί και πάλι υπό τη διεύθυνση της γνωστής οικογένειας Μαραγγέλη που είναι δημότες του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού.  Ο Κώστας και ο Σπύρος, τα «αγόρια» της οικογένειας, επένδυσαν στο χώρο και με τη στήριξη των γονιών τους, της Στέλλας και του Βασίλη, ξεκίνησαν και επίσημα σήμερα αυτό το όμορφο και πολυμορφικό συγκρότημα στους Παπάδες.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πολύς κόσμος.

Ανάμεσά τους ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου, ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης, ο Γεν. Γραμματέας του υπουργείου Γεωργίας Νίκος Γκουντούφας, ο Δασολόγος Σπύρος Ζίγκιρης, ο Δ/τής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιστιαίας Κώστας Μαραγιάννης, ο Πρόεδρος της ΤΚ Παπάδων Γιώργος Αντωνίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι του όμορου Δήμου, Πρόεδροι ΤΚ και άλλοι πολλοί.

 Όλοι ευχήθηκαν «καλή αρχή και καλές δουλειές» στους νέους επιχειρηματίες, οι οποίοι κέρασαν μετά τον Αγιασμό και τους σύντομους χαιρετισμούς, καφέ και ποτό με εύγευστους μεζέδες σε μπουφέ που υπήρχε στην κεντρική σάλα του καφέ-εστιατορίου.

 Και εμείς ευχόμαστε καλές δουλειές και επιτυχία σε αυτό το μεγάλο επιχειρηματικό ξεκίνημα…

 

Δείτε τα Video που ακολουθούν απο την εκδήλωση....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© DIAVLOS News (Μπεκιάρης Χρήστος)