Δύο συλλήψεις της Γ΄ ΟΠΚΕ - ΑΤ Ιστιαίας για ναρκωτικά

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δύο ακόμη συλλήψεις από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας Ευβοίας, στο πλαίσιο ερευνών και ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών



Σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα, (23,8) γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου και ναρκωτικά δισκία.


Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, χθες (03-11-2020) το απόγευμα σε ευρύτερη περιοχή του Μαντουδίου Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε διεξοδικό έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν:

σε υποδοχή της ζάντας ενός εκ των ελαστικών του οχήματος, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, σε μορφή βράχου, μεικτού βάρους (23,2) γραμμαρίων,
κάτω από τον τάπητα του συνοδηγού , ποσότητα ηρωίνης, ομοίως σε μορφή βράχου, βάρους (0,6) γραμμαρίων και
στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, εντός θήκης κινητού τηλεφώνου , (45) δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου.

© DIAVLOS News (Μπεκιάρης Χρήστος)