Πέμπτη, Απρίλιος 25, 2024
Follow Us
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΑΙΔΗΨΟΥ: οι πρώτοι 6 υποψήφιοι για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΑΙΔΗΨΟΥ

 30 Ιανουαρίου 2023

 

Εχτές, Κυριακή 29 Ιανουαρίου, παρουσιάστηκαν τα έξι πρώτα ονόματα που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από έξι νέους Ευβοιώτες από το χώρο της δικαιοσύνης, των επιχειρήσεων, της υγείας, της οικονομίας  και της τοπικής αυτοδιοίκησης, που τους ενώνει το πάθος και η αγάπη για τον τόπο μας. Έχοντας επίγνωση των προκλήσεων της εποχής μας, επιθυμούν να διεκδικήσουν περισσότερα για την Εύβοια.

Η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αιδηψού τους εύχεται καλή επιτυχία στη δύσκολη μάχη των εθνικών εκλογών, με τη σιγουριά ότι η ηθική που τους διακρίνει θα διαφανεί στη μάχη αυτή.

Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι:

 

Θεοδώρου Αλέξανδρος – Επιχειρηματίας

Καζάνη Αικατερίνη – Ιατρός

Καλαβρής Ιωάννης – Δικηγόρος

Μπουραντάς Γεώργιος – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Σούρρας Ιωάννης – Οικονομολόγος -Λογιστής Α’ Τάξης

Τάρτης Αθανάσιος – Δικηγόρος

 

Η Εύβοια καλείται να αντιμετωπίσει πολλές και ποικίλες προκλήσεις, κοινωνικές, οικονομικές και περιβαλλοντικές. Όμως η δυναμική του τόπου μας δεν αμφισβητείται. Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής αφετηρίας και επιλογών, που επιθυμούν να δουν την Εύβοια πρωταγωνίστρια στην ανάπτυξη.

 

Η Τ.Ο.ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αιδηψού μας καλεί όλους να ανατρέψουμε με την ψήφο μας τον τοξικό δικομματισμό και να προσφέρουμε στη χώρα αυτό που χρειάζεται. Ένα νέο ξεκίνημα με βάση το κράτος δικαίου και τις δημοκρατικές αρχές.

 

       Για την Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΑΙΔΗΨΟΥ

 Ο Γραμματέας

Στέφος Γεώργιος