ΦΟΡΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ:  ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ,  ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΤοΣάββατο 6 Μάη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Μπλόκο στο Προκόπι, που είχαν αποφασίσει οι συνάδελφοι ρετσινάδες. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν και οι φορείς της περιοχής και σε ένδειξη αλληλεγγύης, αλλά και για το πάγιο ζήτημα για στελέχωση του ΕΚΑΒ και ενίσχυση του ΚΥ Μαντουδίου με το απαραίτητο ιατρικό καινοσηλευτικό προσωπικό όπως αρμόζει σε μία περιοχή μακριά από νοσοκομειακή μονάδα.

Όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη των φορέων την προηγούμενη Πέμπτη, η συμμετοχή μας στο Μπλόκο των ρετσινάδων, εντάσσεται σε μια σειρά δραστηριοτήτων και κινητοποιήσεων που θα οργανώσουμε στη βάση των παραπάνω αιτημάτων. Τις επόμενες μέρες οι φορείς θα αποφασίσουμε τα επόμενα βήματά μας.

Είμαστε αποφασισμένοι και  ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε από σωτήρες να μας λύσουν το πρόβλημα, άλλωστε η δημοτική αρχή, μας έδειξε για μία ακόμα φορά ότι τα πραγματικά προβλήματα των κατοίκων της περιοχής δεν βρίσκονται στο πλάνο τους για τον δήμο, αντιθέτως λειτουργεί σαν μηχανισμός καθησυχασμού και εκτελεστικό όργανο τηςπολιτικής της εκάστοτε κυβέρνησης.

 

ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ,

ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

 

 

 Συνεχίζουμε με πολύμορφες κινητοποιήσεις μέχρι να  εκπληρωθούν τα δικαία αιτήματα μας.

 

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

 

 

Σωματεία: Ρητινοκαλλιεργιτών Δασεργατών Ευβοίας, Εργαζομένων ΤΕΡΝΑ Λευκόλιθοι, Συνταξιούχων ΙΚΑ Ευβοίας, ΟΤΑ Ευβοίας, Εμπορικός ΣύλλογοςΜαντουδίου, ΔΑΣΕ Προκοπίου- Δαφνούσα, ΔΑΣΕ Κουρκουλών, Αθλητικοί Σύλλογος: ΑΕΚ Κηρίνθου, Δόξα Προκοπίου ΟΓΕ: Μαντουδίου, Εργαστήρι Θεάτρων Ιοκάστη, Αγροτικός Σύλλογος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

 

 

Το ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου

© DIAVLOS News (Μπεκιάρης Χρήστος)