Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΗΤΙΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΔΑΣΕΡΓΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ:  ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΗΤΙΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΔΑΣΕΡΓΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κουρκουλοί  11/5/2023

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ,

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!

ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!

 

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, λαέ της Βόρειας Εύβοιας

Σήμερα ενημερωθήκαμε, ότι μετά τις δυναμικές κινητοποιήσεις μας, ανακλήθηκε η απαράδεκτη απόφαση που μετέθετε τις προσλήψεις του Β κύκλου για μετά τις εκλογές. Η πίεση που ασκεί το οργανωμένο κίνημα με τους αγώνες του, η ανησυχία που δημιουργεί στην εκάστοτε κυβέρνηση όταν αποφασίζει κινητοποιήσεις, η ενότητα και η αποφασιστικότητά μας φέρνουν αποτελέσματα

 

Συνάδελφοι, σημειώσαμε άλλη μια ΝΙΚΗ, στον σημαντικό αγώνα μας!

 

Αυτό δείχνει, ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ. Είναι απάντηση σε όλους όσους λένε ότι οι αγώνες δεν έχουν αποτελέσματα! Μπράβο σε όλους τους συναδέλφους που στήριξαν την κινητοποίηση. Ευχαριστούμε το λαό της περιοχής, που βροντοφωνάξαμε όλοι μαζί να παρθεί πίσω η απαράδεκτη απόφαση, να στελεχωθεί εδώ και τώρα το ΕΚΑΒ για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα. ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Ευχαριστούμε και το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας που ήταν μαζί μας δείχνοντας την αλληλεγγύη του και την έμπρακτη στήριξη του.

 

Παραμένουμε σε εγρήγορση, γιατί όπως έχει αποδειχθεί τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κατακτιούνται με αγώνες. Παραμένουμε σε εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα διότι έχουμε και πολλά άλλα αιτήματα που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ.

  • Παλεύουμε για τα ένσημά μας, τα εργαλεία, τον Γ κύκλο, τις γυναίκες μας με τα επιδόματα μητρότητας, τις συντάξεις μας
  • Παλεύουμε για την υγεία, για σύγχρονο ΚΥ, για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ στη περιοχή μας, καθώς σήμερα μετρήσαμε πάλι άλλον έναν συνάδελφό μας που τραυματίστηκε και το ασθενοφόρο έκανε να φτάσει 1μιση ώρα.

 

Η κινητοποίηση του Σαββάτου στην Περιφέρεια αναστέλλεται, ωστόσο το δηλώνουμε και από εδώ, αν διανοηθούν να μη ξεκινήσουν οι συνάδελφοι την Δευτέρα δουλειά, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!

 

Συνάδελφοι ρετσινάδες και δασεργάτες, μην επιτρέψετε σε κανέναν να καπηλευτεί τους αγώνες μας και τα αποτελέσματά τους για ψηφοθηρικούς λόγους. Ειδικά τους κυβερνητικούς βουλευτές που κάνουν δηλώσεις ότι "κατόπιν ενεργειών τους" δρομολογήθηκαν αυτές οι εξελίξεις, ενώ στη πράξη αυτοί είναι υπεύθυνοι για όλη αυτή τη καθυστέρηση και για τα προβλήματά μας που παραμένουν στον κλάδο.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

ΔΕ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Με αγωνιστικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς

Το ΔΣ του σωματείου