Τρίτη, Νοέμβριος 28, 2023
Follow Us
Περιοδεία του Μίλτου Χατζηγιαννάκη στον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου.
 
Περιοδεία σε χωριά και πόλεις του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου πραγματοποίησε χθες ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία επισκέφτηκε τα χωριά Κονίστρες και Μονόδρι, όπου και συναντήθηκε με επαγγελματίες και επιχειρηματίες της περιοχής.
 
Κεντρικό θέμα συζήτησης σε όλες τις περιοχές που επισκέφτηκε ήταν το υπέρογκο ενεργειακό κόστος, οι κατασχέσεις και το πρόβλημα της ακρίβειας με υπογραφή Μητσοτάκη, με τους πολίτες να εκφράζουν την αγανάκτησή τους για όσα βιώνουν, εγκλωβισμένοι στο ασφυκτικό πλαίσιο της πολιτικής της κυβέρνησης της ΝΔ. Από την πλευρά του, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης τόνισε πως στις 21 Μαΐου πρέπει να γραφτούν οι τίτλοι τέλους της άδικης και μεροληπτικής πολιτικής της ΝΔ και δεσμεύτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι ο καταλύτης για τη δημοκρατική, προοδευτική αλλαγή.
 
Το βράδυ της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας βρέθηκε στο Αλιβέρι και συμμετείχε στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ., σημειώνοντας στον σύντομο χαιρετισμό του ότι στις 22 Μαΐου θα ξημερώσει μία νέα μέρα για την πατρίδα μας, πιο φωτεινή, με αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη παντού, με νικητή τον ΣΥΡΙΖΑ και προοδευτική κυβέρνηση στο τιμόνι.