ΠΡΟΣΕΧΕ, ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΛΥΚΟΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΛΥΤΡΩΤΕΣ

της Κατερίνας Αθηνιώτη - Παπαδάκη

 

Αποδόθηκαν ευθύνες για την καταστροφή; Αυτή η κυβέρνηση γιατί δεν κάηκε ακόμα;


ΓΙΑΤΊ ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ;


Πρόσεχε αν απαντηθεί αυτό το ερώτημα θα έχεις και την πλήρη εικόνα για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Το τραγικό δεν είναι το μαύρο που φαίνεται αλλά ο κατάμαυρος υπαίτιος κολάσιμος νους που δεν φαίνεται. Αυτός πού θα ντυθεί λευκή προβιά και θα έρθει- ήρθε κιόλας- να σου τάξει τα αυτονόητα. Να σου τάξει αυτά που σου οφείλει το κράτος. Στην πραγματικότητα φτάνουν οι λύκοι της καμένης γης για να αναθέσουν -με το αζημίωτο- αυτά που σου οφείλει το κράτος σε εταιρίες πού θα τους οφείλεις από δω και πέρα, εσύ καμένε συμπολίτη μου, το μέλλον το δικό σου και των παιδιών σου. Θα διαχειριστούν την φτωχοποίηση που αυτοί σου προκάλεσαν. Τα δικά σου δάση αυτά που πόνεσες και αγάπησες θα παραδοθούν σε ιδιώτες. Αυτοί που τα έκαψαν θα έρθουν να τα προστατέψουν. Να τα προστατέψουν ξέρεις από ποιόν; ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. Εσένα που δεν θα συμφωνείς με τον σχεδιασμό της δικής τους «Πράσινης ενέργειας». Θα καρφώσουν τα κέρατά τους στις κορφές με «διαβολογεννήτριες» πού θα τις τσιμεντοποιήσουν. Μόνιμο μαύρο θα φορέσουν στις πλαγιές με τον φωτοβολταϊκό «οραματισμό» τους, η φυσική βλάστηση θα στραγγαλιστεί από ακριβοπληρωμένα δέντρα υβρίδια της αλογίας τους. Δέντρα που δεν θα δυσχεραίνουν την δορυφορική και ψηφιακή τηλεξουσία τους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που κατακαίουν ολόκληρο τον πλανήτη. Το έζησες στο πετσί σου Ευβοιώτη. Δεν σβήνουν δασικές πυρκαϊές ούτε με μηδέν μποφόρ.

Τώρα θα καταλάβες γιατί δεν υπήρξε ούτε η στοιχειώδης πρόληψη, θα κατάλαβες ότι ως και ο διαχωρισμός του Δασαρχείου από την Πυροσβεστική απέβλεπε στον αποτελεσματικό αποσυντονισμό τους. Μην σε παραξενέψουν κι άλλες «επενδύσεις» πού θα σου εξασφαλίζουν ένα ψωμί στερημένο από ανοιχτό ουρανό. «Εμπλούτισαν» την οικονομική κρίση με υγειονομική κρίση και τώρα με περιβαλλοντική κρίση γιατί έλλειψε η δική μας ελεύθερη κρίση. Ας σταματήσουμε να αναμασάμε σαν άνοα ζώα ότι μας δασκαλεύουν από τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ.

Κατακαίουν τον νου μας. Αιχμαλωτίζουν τη λογική μας , απονευρώνουν τα αισθητήριά μας. Πρέπει εμείς να οικονομήσουμε το μέλλον μας και όχι η οικονομία εμάς γιατί πάνω από όλα πρέπει να παραμείνουμε άνθρωποι.

© DIAVLOS News (Μπεκιάρης Χρήστος)