Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γενικού Λυκείου Λουτρών Αιδηψού

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γενικού Λυκείου Λουτρών Αιδηψού

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
 
Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γενικού Λυκείου Λουτρών Αιδηψού, μετά την εκλογική διαδικασία της 11/10/2023 είναι:
 
Πρόεδρος: Μαρινάκη Αγγελική
Αντιπρόεδρος: Σχοινάς Δημήτρης
Γραμματέας: Αγγελίδου Μαριάννα
Ταμίας: Τζιώτη Στέλλα
Μέλος: Τηνιακού Κατερίνα
Αναπληρωματικό Μέλος: Σαρόγλου Αγγελοπούλου Λένα
Αναπληρωματικό Μέλος: Ιωσηφίδου Ειρήνη
 
Το νέο Δ.Σ. με όνειρα, όραμα, ενσυναίσθηση, ανιδιοτέλεια, διάθεση για εθελοντική προσφορά και αλληλεγγύη δεσμευόμαστε να επιδιώξουμε με σεβασμό, μέσα από τη συνεχή, διακριτική και ουσιαστική παρουσία μας στην καθημερινότητα του σχολείου, να καλλιεργήσουμε τη δυνατότητα για κοινωνική εμπιστοσύνη, βελτιώνοντας τη ζωή των παιδιών στη σχολική κοινότητα.
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
 
Ο Σύλλογός μας είναι μη κερδοσκοπικός και αποτελείται από γονείς που κάθε έτος καλούμαστε να εγγραφούμε με το ποσό των 5 ευρώ, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παιδιών που φοιτούν στο σχολείο. Για την εύρυθμη λειτουργία του ο Σύλλογος εκλέγει Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) κάθε 2 χρόνια.
Σύσκεψη του Δ.Σ. γίνεται μία φορά το μήνα σε τακτική βάση και πολλές φορές έκτακτα, όταν υπάρχουν θέματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.
Τα έσοδα του Συλλόγου προέρχονται κυρίως από τις συνδρομές των μελών και από εκδηλώσεις, αλλά και τυχόν δωρεές και χορηγίες.
 
Ο σκοπός του Συλλόγου είναι, χρησιμοποιώντας τα έσοδα και σε αρμονική συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων, τον διευθυντή, το δεκαπενταμελές, τους μαθητές, τους γονείς και τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, να συνδράμει:
• στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας
• στη βελτίωση της ποιότητας ζωής της σχολικής κοινότητας
• στην επίτευξη των στόχων του σχολείου στους τομείς της απόκτησης γνώσεων και δεξιοτήτων, κοινωνικοποίησης, επαγγελματικού προσανατολισμού, άθλησης, ψυχαγωγίας και ευρύτερης καλλιέργειας των μαθητών.
 
Για εμάς προέχει μόνο το καλό των παιδιών μας και των παιδιών που θα ακολουθήσουν και σας καλούμε συμπαραστάτες σε αυτόν τον σκοπό.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
© DIAVLOS News (Μπεκιάρης Χρήστος)