Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
Έκοψαν πίτα οι Παλαίμαχοι Βόρειας Εύβοιας

Στον πολύ όμορφο και προσεγμένο χώρο του OZZI (Το πέτρινο) της Ιστιαίας, οι «Παλαίμαχοι Βόρειας Εύβοιας» πραγματοποίησαν το βράδι της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου 2022, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Στην εκδήλωση εκτός από  σχεδόν όλα τα μέλη του σωματείου, παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού Κυριάκος Βογιατζής, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιστιαίας Απόστολος Παπαχρήστου και οι πρόεδροι των ομάδων της ΑΕ Ιστιαίας και του Πανηλιακού, Νίκος Ζαλάβρας και Σπύρος Αγαπητός.

Την πίτα ευλόγησε το μέλος του σωματείου των παλαιμάχων πατέρας Ιωάννης, ενώ ο Πρόεδρος Δημήτρης Σταματίου εκτός από τις ευχαριστίες προς τους χορηγούς, δεν έχασε την ευκαιρία να παρακαλέσει τον Αντιδήμαρχο για την παραχώρηση και  χρήση απινιδωτή στα παιχνίδια της ομάδας, καθώς και την τοποθέτηση εστιών στο χώρο του γηπέδου Ωρεών όπου κάνουν προπονήσεις.

Τέλος παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της ομάδας και έγινε και η κοπή της πίτας, με μεγάλο τυχερό της βραδιάς το μέλος του σωματείου (αλλά και της ΕΠΣΕ) Δημήτρη Πανταζή (Δράκος) ο οποίος κέρδισε και το φλουρί της πίτας, αλλά και πολλά από τα δώρα της κλήρωσης που ακολούθησε.

Δείτε φωτορεπορτάζ απο την κοπή πίτας κάνοντας  ΚΛΙΚ ΕΔΩ ή ακόμα και  ΚΛΙΚ ΕΔΩ...

 

To Video που ακολουθεί έχει σχεδόν όλη την εκδήλωση της κοπής της πίτας.....