ΕΤΟΙΜΕΣ  οι ομάδες διασωστών και δασοπυροσβεστών του Σωματείου Εθελοντών Διασωστών Δασοπυροσβεστών ΒορειοΚεντρικής Εύβοιας

Ενόψει της αντιπυρικής περιόδου οι ομάδες διασωστών και δασοπυροσβεστών του Σωματείου Εθελοντών Διασωστών Δασοπυροσβεστών ΒορειοΚεντρικής Εύβοιας είναι έτοιμες να παρέχουν άμεσα βοήθεια όπου τους ζητηθεί.

 

Πρόσφατα και με την βοήθεια του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), κατάφεραν να καλύψουν όλες τις ανάγκες της ομάδας.

Λαμβάνοντας έναν μεγάλο αριθμό εξοπλισμού, ατομικής και γενικής ασφάλειας.

Εξοπλισμός ατομικής προστασίας: Ρούχα, άρβυλα, κράνη και γάντια.

Εξοπλισμό Διάσωσης: Σακίδια διάσωσης, ιατρικό εξοπλισμό και αναλώσιμα ιατρικά υλικά.

Εξοπλισμό Πυρόσβεσης: Αντλίες νερού, επινώτιους πυροσβεστήρες, προσωπίδες, αντιεκρηκτικούς φακούς και αντιπυρικές κουβέρτες.

 

Το Σ.Ε.Δ.Δ.ΒΚ.Ε. Ευχαριστεί θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για την άμεση ανταπόκριση και την εμπιστοσύνη που έδειξε στην ομάδα από την πρώτη στιγμή. Η αγάπη τους για τον τόπο μας και η θέλησή τους να μας βοηθήσουν κατάφερε, μέσα στο χρόνο που διανύσαμε, να μας δείξει πως με σωστή καθοδήγηση και υπομονή όλα μπορούν να αναγεννηθούν.

Έτσι, έναν χρόνο σχεδόν μετά την πρώτη μας επαφή με το ΙΣΝ, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε σήμερα την παραλαβή του εξαιρετικού και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού από την εταιρεία NEOMED, οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους για να καλύψουν σε σύντομο χρονικό διάστημα όλες τις ανάγκες μας.

© DIAVLOS News (Μπεκιάρης Χρήστος)