Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us
Μίλτος Τεντόγλου: Κορυφαίος αθλητής, αλλά πάνω από όλα σπουδαίος άνθρωπος!
 
 
Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε χθες (5/3) το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου για 3η σερί διοργάνωση!
 
Μετά το 2019 και το 2021, ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην Κωνσταντινούπολη με καλύτερη επίδοση στον τελικό του μήκους στα 8,30μ., από την πρώτη του προσπάθεια.
Ο πρωταθλητής του Γιώργου Πομάσκι συνέχισε το σερί του στις μεγάλες διοργανώσεις καθώς έχει ανέβει στο βάθρο των τελευταίων έξι μεγάλων διοργανώσεων που έχει συμμετάσχει τα τελευταία δύο χρόνια, με πέντε χρυσά και ένα ασημένιο.
 
Τα επιτεύγματα του Μίλτου Τεντόγλου θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν "άθλοι" καθώς όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως- τόσο ο Έλληνας πρωταθλητής όσο και ο προπονητής του- η στήριξη από την Πολιτεία ήταν μηδαμινή με συνέπεια να ό,τι καταφέρνουν να το πετυχαίνουν μόνοι!
 
Η εξωγηπεδική συμπεριφορά του μόλις 25χρονου Πρωταθλητή αναδεικνύει το μεγαλείο της ψυχής του κι αυτό αξίζει περισσότερο από κάθε χρυσό μετάλλιο!
 
Μόλις λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση μίας ακόμη κορυφής ο Μίλτος Τεντόγλου, εμφανώς συγκινημένος δεν είχε καμία διάθεση για θριαμβολογίες και πανηγυρισμούς, διότι η σκέψη του ήταν στις οικογένειες των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών!
 
Δείτε πρώτο σχόλιο όσα δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής: