ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ  της Αθλητικής Ακαδημίας Ιστιαίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ  της Αθλητικής Ακαδημίας Ιστιαίας

Χοροστατούντος του Πατέρα Γεωργίου Χαιρόπουλου της ενορίας του Αγίου Αθανασίου ο οποίος και ευχήθηκε για μια υγιή χρονιά.

Η εκδήλωση συνοδεύτηκε από την παρουσία του Α.Σ Λοκρού Αταλάντης και των τμημάτων υποδομών του.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης έλαβαν χώρα τρεις αγώνες. Τα Γαλανόλευκα Αστέρια, με έτη γέννησης 2010- ’11 και στη συνέχεια τα αγωνιστικά τμήματα Παμπαίδων και Παίδων.

Σημειώνουμε ότι σαν Αθλητική Ακαδημία Ιστιαίας είμαστε ο μοναδικός σύλλογος στη Βόρεια Εύβοια που συμμετέχουμε με τα Γαλανόλευκα Αστέρια – θεσμό που υιοθέτησε η ΕΟΚ φέτος – δίνοντας έμφαση στην εξέλιξη των τμημάτων υποδομής.

Για την ιστορία, ο αθλητής μας Παύλος Μεντής ήταν εκείνος που κέρδισε το φλουρί και μαζί μία φανέλα από το φετινό All Star Game που διοργανώθηκε πριν λίγο καιρό.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στη Διοίκηση του Α.Σ Λοκρού Αταλάντης, τον Υπεύθυνο Ακαδημιών Δημήτρη Δράκο και στους προπονητές Ανέστη Μάτο και Ταξιάρχη Τσακανίκα για την όμορφη μπασκετική ημέρα.

 

ΣΣ: Ο προπονητής της Ακαδημίας σημειώνει: "Προτεραιοτητα μας πάντα ο αθλητισμός και όσο δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή και ενασχόληση παιδιών σε αυτόν!!! Σημερα αγωνίστηκαν με τον σύλλογο μας 39 αθλητές!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους!!!
Υ.Γ Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο του Λοκρου!!!"

 

© DIAVLOS News (Μπεκιάρης Χρήστος)