Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2024
Follow Us
Διαμαρτυρία Τελεθριακού για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λιβαδειάς

 

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε ο Τελεθριακός για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λιβαδιάς για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Δείτε την ανακοίνωση: 

Για την ήττα της ομάδας μας στο ματς Απόλλωνας Λιβαδειάς-Τελεθριακός εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας για την διαιτησία των Ζάχου-Αρτσίτα οι οποίοι απέβαλαν αδίκως στο 35’ τους δυο ψηλούς μας Κιαπέκο και Ιμαριάγκμπε όταν το σκορ ήταν 54-62 υπέρ μας και γι’ αυτό ήρθε η ήττα στην παράταση.

Γενικά θεωρούμε ότι ο διαφαινόμενος υποβιβασμός τριών ομάδων από την Εύβοια στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στις άδικες διαιτησίες και σε αμφισβητούμενους ορισμούς αγώνων όπως βόλευαν τις ομάδες της Βοιωτίας. Για παράδειγμα η ομάδα μας έπαιξε δυο συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια το Σάββατο 14 Ιανουαρίου με το Λοκρό και την Κυριακή 15 Ιανουαρίου αναβληθέν ματς με τον Απ. Λιβαδειάς.

Ως σωματείο έχουμε δηλώσει εδώ και πολλά χρόνια ότι οι κατηγορίες για μας δεν είναι αυτοσκοπός. Το γεγονός ότι ο Τελεθριακός έφτασε να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική την περίοδο 2020-2022 και μάλιστα σε Αθηναϊκό όμιλο δεν σημαίνει ότι θα στεναχωρηθούμε που μάλλον φέτος θα υποβιβαστεί στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ. Το αντίθετο, χαιρόμαστε γιατί θα αποτελέσει μια ευκαιρία ανασύνταξης δυνάμεων και επανεκκίνησης για νέες επιτυχίες. Ο Τελεθριακός λειτουργεί κυρίως για τα δεκάδες παιδιά των τμήματων υποδομής και όχι για το αντρικό. Γι’ αυτά τα παιδιά συνεχίζουμε την προσπάθεια μας επιδιώκοντας να τα εφοδιάσουμε με τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και των αθλητικών ιδεώδων. Μετά την τεράστια καταστροφή της Β. Εύβοιας από τις πυρκαγιές του 2021 η αποστολή μας έχει γίνει ιερή γιατί πρέπει να κρατήσουμε την νεολαία στον τόπο της και να μην ερημώσουν τα χωριά μας. Ακόμη και αν κάποιοι νέοι φύγουν για σπουδές στην Αθήνα η ομάδα μας θα τους αναμένει με χαρά να επιστρέψουν και να συνεχίσουν την ζωή τους στην όμορφη Β. Εύβοια. Με αυτές τις σκέψεις καλή συνέχεια σε όλους”.