ΝΙΚΗ παραμονής για τον Τελεθριακό επί του  ΓΑΣ Βασιλικού

 

Μεγάλη νίκη πήρε ο Τελεθριακός στο Βασιλικό με σκορ 60-64 στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, νίκη που του δίνει την παραμονή στην Α΄ ΕΣΚΑΣΕ ισοβαθμώντας με την ΑΕΕΠ Χαλκίδας έχοντας όμως πλεονέκτημα σε αυτή την ισοβαθμία.

 Η ομάδα της Ιστιαίας μπήκε δυνατά από την αρχή του αγώνα και κατάφερε να βρεθεί μπροστά από το πρώτο δεκάλεπτο, συνεχίζοντας τον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα, ολοκληρώνοντας το ημίχρονο με σκορ 27-39.

 Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τελεθριακού ήταν πολύ καλή και κατάφερε καλάθι στο καλάθι, να φτάσει κοντά στη νίκη που τον κρατάει στην κατηγορία και που του δίνει τη συνέχεια και πάλι στην Α΄ ΕΣΚΑΣΕ.

Να αναφέρουμε πως για τους γηπεδούχους καλύτεροι ήταν οι Αργυρίου και Τσιώλης που  σημείωσαν 19 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Για την ομάδα της Ιστιαίας πρώτος σκόρερ ήταν ο Καραδόπουλος με 20 (5) πόντους και ο Σεϊντίνι με 15 πόντους.

Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής των νικητών Μάκης Φώτου εξήρε την προσπάθεια όλων των μελών της ομάδας στο Streatbasket.gr, συμπληρώνοντας επίσης: «Χωρίς όμως τον άνθρωπο που ηγείται της ομάδας του, που ματώνει οικονομικά, που έχει να ανταπεξέλθει στα διπλάσια προβλήματα από ότι όλες οι ομάδες λόγω των ειδικών συνθηκών της περιοχής, τον πρόεδρο Στέφανο Παπανδρέου που με την επιμονή του και την στήριξη του δεν εγκατέλειψε ποτέ, δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα.

Τέλος να αφιερώσω την παραμονή μας, που φαντάζει για μάς ένα πρωτάθλημα σε πλέι άουτ, στην οικογένεια μου που περάσαμε δύσκολα τα τελευταία χρόνια, στη σύντροφο μου και σε όλους τους άσπονδους φίλους πού στενοχώρησε αυτή η κατάληξη».

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος της ομάδας Στέφανος Παπανδρέου δήλωσε: «Ο Τελεθριακός παρέμεινε μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά στην Α΄  ΕΣΚΑΣΕ εκπροσωπώντας την Ιστιαία στην ανώτερη κατηγορία μπάσκετ της περιφέρειας. Συγχαρητήρια στον προπονητή και στους παίκτες που έκαναν την ανατροπή πιστεύοντας στις δυνάμεις τους και την αξία τους» και συμπλήρωσε «Μάκη σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Δικαίωσες απόλυτα την εμπιστοσύνη μου προς το πρόσωπό σου. Και εγώ με την σειρά μου αφιερώνω αυτή την διάκριση στην γυναίκα μου που με υπομένει καρτερικά αυτά τα 12 χρόνια ύπαρξης της ομάδας και δεν με έχει χωρίσει ακόμη. Να ναι καλά».

  

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-20, 27-39, 41-51, 60-64.

 

ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Γεωργίου-Αναστασίου):

Τσαλκιτζής 2, Λιάλιαρης 7, Μαλισιόβας 2, Αργυρίου 19 (4), Κουσερής, Τσιώλης 16 (1), Οσάγι, Νερούτσος, Μέγγουλας, Κατσαγώνας 14, Πρίφτι.

 

ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Φώτου):

Καραδόπουλος 20 (5), Σεϊντίνι 15, Παπανικολάου 8 (2), Τσιτούμης, Κικίδης Ν., Φωτητζόγλου 11, Λούκας 5 (1), Κικίδης Κ., Κιαπέκος, Ματάκιας 2, Ιμαριάγκμπε 3.

© DIAVLOS News (Μπεκιάρης Χρήστος)