Τελεθριακός-Α.Ε. Καρύστου 62-68

 

Η ομάδα του Τελεθριακού ηττήθηκε από την πρωτοπόρο Κάρυστο με σκορ 62-68, σε έναν αγώνα που μέχρι τέλους πάλεψε για το καλύτερο, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια κάποπιες φορές ή κρατώντας για ώρα τη διαφορά στους τέσσερις πόντους.

Να αναφέρουμε πως στην αρχή του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του αδικοχαμένου Προέδρου της ΑΕ Ιστιαίας Νίκου Ζαλάβρα.

Η ομάδα της Ιστιαίας αν και ξεκίνησε καλά φτάνοντας στο 8-2, πρίν όμως από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου η Κάρυστος μπήκε μπροστά στο σκορ (11-14) κατι που κράτησε σε όλο τον αγώνα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην αρχή του αγώνα ο Κολοβός από πλευράς Τελεθριακού σε διεκδίκηση της μπάλας γύρισε το πόδι του και αποχώρησε από τον αγώνα, ενώ στην συνέχεια και ο Αντωνόπουλος είχε ένα παρόμοιο τραυματισμό ευτυχώς όμως μικρότερο, κάτι που του επέτρεψε να επιστρέψει στον αγώνα.

Η Κάρυστος ξέφυγε με 7 πόντους, με τον Τελεθριακό να μειώνει στους τρείς και τους φιλοξενούμενος να τελειώνουν το τρίτο δεκάλεπτο και πάλι με τη διαφορά στους επτά πόντους.

 

Στην τελευταία περίοδο η Κάρυστος διατήρησε ένα προβάδισμα 4-8 πόντων για να φτάσει στη νίκη με τελικό σκορ 62-68.

( στο τέλος υπάρχει Video απο το ζωντανό που κάναμε για λογαριασμό του EviaChanel...

 

Διαιτητές: Χαϊνά-Χατζής.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-14, 24-27, 43-50, 62-68.

ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Φώτου):

Σεϊντίνι, Αντωνόπουλος 10 (2), Κολοβός 4, Τσιτούμης 2, Παπανικολάου, Σαμπάνης 9 (1), Λούκας 3 (1), Φραγκούλης 4, Μαρούλας 16 (2), Ματάκιας, Νέστορας 14, Ιωαννίδης.

Α.Ε. ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Δημητρίου):

Μεσίνι, Καλούδης Ν., Τσικνάκης 5 (1), Παπακωνσταντίνου 3 (1), Παρασκευόπουλος 13 (2), Καλύβας, Ορφανός 16 (3), Ροδολάκης, Ντιφαντής 4, Φρουσκλιάς 23 (2), Τσιάκος 4.

Ενός λεπτού σιγή για τον Νίκο Ζαλάβρα

 

 

© DIAVLOS News (Μπεκιάρης Χρήστος)