Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us
Πτυχιούχοι ΣΕΦΑΑ - ΤΕΦΑΑ: Δικαίωση στα αυτονόητα ! (για προπόνηση ποδοσφ. ομάδων)


Με ανακοίνωσή  του ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας, ανταποκρινόμενη σε αίτημα της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΠΕΠΦΑ), βάζει τέλος σε ένα χρόνιο και άδικο μέτρο στους πτυχιούχους ΣΕΦΑΑ – ΤΕΦΑΑ.


Έτσι πλέον με μία επιμόρφωση 25 ωρών που θα γίνεται από Ειδικές Σχολές θα μπορούν να εργαστούν ως προπονητές ποδοσφαίρου  (UEFA CONVENTION 2020),
βάζοντας τέρμα σε ένα αυτονόητο αίτημά τους που χρόνια τώρα τους είχε σαν «κατώτερους» από άλλους που απλώς είχαν ένα δίπλωμα UEFA B.

 


Λέει η ανακοίνωση:

 




Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανταποκρινόμενη σε αίτημα της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΠΕΠΦΑ) ενέκρινε την λειτουργία Ειδικών Σχολών Επιμόρφωσης στις οποίες μπορούν να  συμμετάσχουν δωρεάν πτυχιούχοι ΣΕΦΑΑ - ΤΕΦΑΑ των Ελληνικών Πανεπιστημίων με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Όσοι παρακολουθήσουν τις εν λόγω Ειδικές Σχολές Επιμόρφωσης θα λάβουν ισοτιμία με το δίπλωμα UEFA B και την ταυτότητα τριετίας που είναι απαραίτητη για την εργασία τους ως προπονητές ποδοσφαίρου (UEFA CONVENTION 2020). Η διάρκεια των Σχολών θα είναι 25 ώρες.
Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να συλλέξουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά και να τα προσκομίσουν σε ηλεκτρονική μορφή στο τμήμα Εκπαίδευσης & Μητρώου Προπονητών Ε.Π.Ο. στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τα δικαιολογητικά θα είναι υποχρεωτικά σε μορφή pdf και η φωτογραφία σε jpg.


Δικαιολογητικά που απαιτούνται:


-Αίτηση
-Πτυχίο ΤΕΦΑΑ - ΣΕΦΑΑ
-Δίπλωμα ειδίκευσης Ποδοσφαίρισης
-Σύντομο βιογραφικό σημείωμα (να περιλαμβάνει: προσωπικά στοιχεία, εμπειρία ως ποδοσφαιριστής, εμπειρία ως προπονητής, επιπλέον επιμόρφωση)
-Aντίγραφο ποινικού μητρώου, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών
-Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής, ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών
-Υπεύθυνη δήλωση παραίτησης από ενδεχόμενες αξιώσεις κατά τη διάρκεια της σχολής
-Θεωρημένη και υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση πράξης συναίνεσης.
-Μία έγχρωμη φωτογραφία διαβατηρίου
-Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου (σε μορφή jpg)
-Παράβολο κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της Ε.Π.Ο. (Τράπεζα Πειραιώς) με το ποσό των 130,00 € που αντιστοιχεί στην έκδοση ταυτότητας τριετίας με ημερομηνία λήξεως 31.12.2021


Λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων: 30/10/2020


Το πρόγραμμα λειτουργίας των Σχολών θα αναρτηθεί σύντομα στο site της ΕΠΟ.