Δημήτρης Χατζηαθανασίου: ο παίκτης αποκάλυψη του Αρτεμησιακού

Σίγουρα κουβαλά το ποδοσφαιρικό DNA  της οικογένειάς του...

 

Ο Δημήτρης  Χατζηαθανασίου είναι η μεγάλη έκπληξη της φετινής χρονιάς και απ΄ όσα έδειξε μέσα στο γήπεδο στα δύο τελευταία παιχνίδια του Αρτεμησιακού, θα μιλάμε για αυτόν στο επόμενο χρονικό διάστημα.


Ο παίκτης - αποκάλυψη, στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ταξιάρχη πέτυχε ένα τέρμα και έδωσε  ασίστ για άλλο ένα, ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Ερέτριας πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του.

(Ο Γιάννης Χατζηαθανασίου είναι αυτός που δείχνει το κόκκινο βέλος)


Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από το Πευκί πήρε από το DNA του πατέρα του αλλά και της οικογένειας γενικότερα. Το λέμε αυτό μιας και είναι γιός του  Γιάννη Χατζηαθανασίου, ποδοσφαιριστή του Αρτεμησιακού της εποχής Γιάννη Λετώνη που αγωνίστηκε στη Δ΄ Εθνική (σήμερα διατηρεί επιχείρηση στο Πευκί).


Εκτός αυτού  είναι και ξάδελφος του Ανδρέα Βλαχομήτρου που αγωνίζεται στον Ιωνικό αλλά φυσικά και του Ανέστη Βλαχομήτρου που παίζει στη Λαμία, παιδιά και τα δύο του Στέφανου Βλαχομήτρου.


Ο Δημήτρης Χατζηαθανασίου ήταν στην Ακαδημία του Απόλλωνα Αθηνών, πήγε για ένα χρόνο στη Σουηδία και επέστρεψε στην γενέτειρά του και αποφάσισε να συμμετέχει στον Αρτεμησιακό, στην προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα του χωριού του στη μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας.


Παράλληλα με τις σπουδές του στη Λαμία, ο Δημήτρης θα βρίσκεται στα παιχνίδια του Αρτεμησιακού και θα συμβάλλει με την σημαντική του παρουσία στην πορεία που ευελπιστούν όλοι στην ομάδα του Αρτεμισίου.

Αφοί ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟΥ                 Ανδρέας Βλαχομήτρος                                                 Ανέστης Βλαχομήτρος

 

        Δημήτρης Χατζηαθανασίου

 

 

© DIAVLOS News (Μπεκιάρης Χρήστος)