Τετάρτη, Οκτώβριος 28, 2020
Follow Us
Ο Βασίλης Μπαρμπούνης επιστρέφει στα γήπεδα και στην Ένωση Ιστιαίας

 

Στην ομάδα της Ένωσης Ιστιαίας επιστρέφει ο MVP τερματοφύλακας Βασίλης Μπαρμούνης, μετά απο μακρόχρονο τραυματισμό.  Ο Βασίλης Μπαρμπούνης καλείται (μαζί με τον Χρήστο Μουρίδη) να ενισχύσει με τη συμμετοχή του  την άνοδο της ομάδας της Ιστιαίας, σε μια εποχή που ο Χρήστος Καρατσόλιας θα παραμείνει εκτός γηπέδων για ένα διάστημα λόγω τραυματισμού.

 Λέει η ανακοίνωση της ομάδας:

Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο και την Ένωση Απολλωνίου – ΑΟ Ιστιαίας ο Βασίλης Μπαρμπούνης!
Μετά από τον  τραυματισμό που τον κράτησε αρκετό χρόνο μακριά από την ενεργό δράση (αποκόλληση αστραγάλου) σε αγώνα κυπέλλου, αποφάσισε να επιστρέψει  και  να βοηθήσει με τη συμμετοχή του τον αγαπημένο του ποδοσφαιρικό σύλλογο στο στόχο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία του νομού μας.
Ο Βασίλης ήταν  παρών σε κάθε στιγμή που τον χρειάστηκε η ομάδα μας στο παρελθόν και για μια ακόμα φορά είναι παρών και πάλι.
Επίσης  έχει βοηθήσει όποτε χρειάστηκε στις Ακαδημίες της Ένωσης Ιστιαίας, έχοντας με τα  νέα παιδιά μια ξεχωριστή σχέση.
Στο παρελθόν έχει συμμετάσχει με επιτυχία εκτός από την ομάδα μας, στην Ακαδημία Ιστιαίας, ΑΕΚ Νέου Πύργου, ΑΟ Αιδηψός, Σκεπαστή και Νίκη Βόλου.
Βασίλη καλώς ήλθες και πάλι στην ομάδα της καρδιάς σου !