Αιδηψός - Αρτάκη 2-2
Η Αιδηψός αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Αρτάκη, για την 21η αγωνιστική της Α' Ε.Π.Σ.Ε..
 
Ο ΑΟΝΑ(59β.), που μετά τη νίκη του Αμαρυνθιακού έπεσε στη 2η και στο -1, άνοιξε το σκορ στο 9′ με κεφαλιά του Τόρα, ο οποίος αξιοποίησε σέντρα του Χατζηστάμου.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 43′ οι με εκτέλεση κόρνερ του "σπεσιαλίστα" Ι. Μπιμπάι Τίτο Μπίμπαϊ .
 
Ο Κανάνι στο 52′ με κεφαλιά έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους Αρτακιανούς. Η ομάδα της Λουτρόπολης ωστόσο βρήκε εκ νέου τον τρόπο να φέρει το ματς ‘στα ίσα’, με τον Χρηστος Φωτου να ισοφαρίζει με κεφαλιά έπειτα από "μαγική "εκτέλεση φάουλ του Ι. Μπιμπάι, στο 70′.
 
Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το τρίτο γκολ και πίεσαν τους αντιπάλους τους, έχοντας δοκάρι με τον Ντελέκο στο 86′, ενώ στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ του Τόρα ως οφσάιντ, απόφαση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων (αποβλήθηκε ο Ζουρμπουλής).
 
Το σημερινό αποτέλεσμα αποτέλεσε ένα ακόμη "παράσημο" για τον Α.Ο. Αιδηψός , που φέτος πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες σεζόν στην ιστορία του, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.
Οι "ροζομπλού" φιγουράρουν στην 5η θέση του κορυφαίου πρωταθλήματος της Εύβοιας με 30 πόντους και 36-25 συγκομιδή τερμάτων.
Η ομάδα του Ιστιαία Αιδηψός Live συγχαίρει όλους του ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση και το τεχνικό team για την σπουδαία προσπάθεια, καθώς η Αιδηψός κρατά ψηλά τη σημαία του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία ποδοσφαίρου.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκάτσος/Ιωάννου Α.-Δελχάς.
 
 
 
 
ΑΙΔΗΨΟΣ (Θανάσης Αναγνώστου):
Μ. Μπιμπάι, Καρατζούδης, Αναστασιάδης, Ε. Γιουκάι, Σούμπασης (30′ Καραγκούνης λ.τ.), Γάσπαρης, Μ. Σουλιάδης, Ι. Σουλιάδης, Φώτου, Ι. Μπιμπάι, Μακρής.
 
ΑΡΤΑΚΗ (Γιάννης Καρβέλης):
Ντουμάνης, Ζουλιώτης, Στασινόπουλος, Τσούπρος, Ρεπετσάς, Ντελέκος, Χατζηστάμου (46′ Ζουρμπουλής), Ταυταρίδης, Μεγάλος, Τόρα, Κανάνι (62′ Χαλιώτης).
© DIAVLOS News (Μπεκιάρης Χρήστος)