Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2024
Follow Us
 Αρτεμησιακός - ΑΕ Ιστιαίας 3-2
Ο  Αρτεμησιακός   επικράτησε 3-2 της Ιστιαίας, για τη 17η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Β΄  Κατηγορίας της Εύβοιας, με την ομάδα της Ιστιαίας να γνωρίζει την πρώτη της ήττα σε ένα τοπικό ντέρμπι.

Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Χρήστου Ανέστη απέναντι στους πρωτοπόρους του ομίλου που σήμερα δεν έδειξαν καλό πρόσωπο, με τον Καρακάξη να ανοίγει το σκορ στο 35′ για την ομάδα του Αρτεμησίου και την Ιστιαία να ισοφαρίζει με τον Πουταχίδη, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. 

Η  ομάδα της Ιστιαίας μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Δήμου,  στο 58΄, 1-2.

Η ομάδα του Αρτεμησίου όμως αντέδρασε και ισοφάρισε στο 72′ με τον Τριανταφύλλου και τελικά στο 78′, με τον Χατζηαθανασίου να χρεώνεται το αυτογκόλ, το τελικό γκολ που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα 3-2.

Με το σημερινό τρίποντο το συγκρότημα του Χρήστου Ανέστη ανέβηκε στους 18 βαθμούς, ενώ η Α.Ε. Ιστιαίας έμεινε στους 38 μαζί με τον Παντριαδικό, συγκατοικώντας στην πρώτη θέση του ομίλου.

 

Αρτεμησιακός (Χρήστος Ανέστης): 

Κερμανίδης, Shtembari (70′ Μηνάς), Μεταξιώτης (70′ Β. Ανέστης), Γ. Στραφιώτης, Μιχαλόπουλος, Σαντής, N. Στραφιώτης (46′ Καπόλος), Συμεωνίδης (65′ Kuqi), Χατζηαθανασίου, Μαυρούτσικος, Καρακάξης.

ΑΕ Ιστιαίας (Στάθης Κατσικογιάννης): 

Παναγιωτόπουλος, Θαλασσινός (81′ Παπανδρέου), Πουταχίδης, Σιάνος (81′ Δ. Δαρζέντας), Τριανταφύλλου, Καλιβάτσι, Τζαφεράι (46′ Ν. Γοργομάτης), Στεργίου, Δήμου, Μαρνέζος (70′ Πετής), Α. Γοργομάτης (33′ Ντέντης).

Διαιτησία: Γκάτσος (Κοντογιαννίδης – Καρβελάς)