Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
ΟΠΑ Αιδηψού - Ατρόμητος Βασιλικών 0-1

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Εύβοιας (Βόρειος Όμιλος) ο Ατρόμητος Βασιλικών ήταν αυτός που έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνος από την Αιδηψό, νικώντας την ΟΠΑ με 1-0.


Ένας αγώνας που οι γηπεδούχοι έπαιζαν με εννιά παίκτες  για το τελευταίο μισάωρο, μιας και ο Μάρκου αποβλήθηκε στο 60΄ για εξύβριση ενώ στο 84΄ ο Νίτσογλου είδε δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα.  Όμως και ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού στο 89΄ ο Γεωργίου που είχε μπει σαν αλλαγή από το 73΄, αποβλήθηκε και αυτός για εξύβριση.
Αν και όλα στον αγώνα έδειχναν πως οι ομάδες πήγαιναν για λευκή ισοπαλία, τη λύση έδωσε στο 75΄ o Παναγιώτης Σταματούλας που εύστοχα από την άσπρη βούλα βρήκε τα δίχτυα των γηπεδούχων και έδωσε, μετά από δύο ήττες, την πρώτη νίκη στην ομάδα του.

ΟΠΑ Αιδηψού (Παναγιώτης Αναγνώστου):
Αρετσίνης, Σούμπασης, Νίτσογλου, Ι. Σουλιάδης, Καραγιάννης (87′ Σβετζούρης), Δ. Αυγέρης (73′ Χαντζής), Ι. Σουλιάδης (87′ Ανδρίτσος), Μάρκου, Καβαράκας (75′ Φετάχου), Μηλόπουλος, Μαυροζούμης.


Ατρόμητος Βασιλικών (Σωκράτης Πολίτης):
Μ. Αντωνίου, Μ. Μιχαλόπουλος, Κρυσταλλόγιαννης (46′ Α.Χ. Θεοχάρης), Δήμου, Γ. Μιχαλόπουλος (62′ Α.Γ. Θεοχάρης), Σταματούλας, Ηλιοδρομίτης (73′ Γεωργίου), Γεωργουσόπουλος, Τσιβίκας, Σταμούλος (70′ Αλοιζος), Δ. Αντωνίου.
Διαιτητές: Ρουμπής  (Παυλάτος - Αντωνίου Γ)