Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
Δόξα Προκοπίου - Ταξιάρχης 1-3, με χατ-τρικ ανατροπής του Δ. Σοφούλη

 

 

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Εύβοιας (Βόρειος Όμιλος) η Δόξα Προκοπίου επικράτησε του Ταξιάρχη με 3-1, σε έναν αγώνα που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, τελικά έκανε την ανατροπή και πήρε και το ροζ φύλλο αγώνα.


Μάλιστα η ανατροπή πραγματοποιήθηκε μέσα σε 15 λεπτά από τον Δημήτρη Σοφούλη που πέτυχε και τα τρία τέρματα της Δόξας, πετυχαίνοντας χατ – τρικ.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γρήγορα τα δίχτυα του Δαμάσκου, μόλις στο 7ο λεπτό, με τον Μούστο να  στρώνει την μπάλα στον Χουβαρδά που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.
 
Στο 42΄ για άλλη μια φορά ο Βαγγέλης Μούστος έστρωσε δεύτερη φορά στον σκόρερ του Ταξιάρχη, που αυτή τη φορά δεν κατάφερε να επαναλάβει την ίδια επιτυχία.

Η επανάληψη όμως έβαλε τους «Μαυραετούς»  στο γήπεδο πιο δυνατούς και σχετικά γρήγορα έκαναν την ανατροπή. Συγκεκριμένα ο Σοφούλης στο 53΄ με κεφαλιά βρήκε τα δίχτυα του Δημήτρη Μαυρούστικου φέρνοντας τον αγώνα στα ίσια.

Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης νίκησε τον πολύ καλό πορτιέρε του Ταξιάρχη, κάνοντας την ανατροπή , 2-1.

Η ανατροπή σφραγίστηκε στο 68΄ όταν με ωραίο βολέ ο Σοφούλης έκανε χατ – τρικ πετυχαίνοντας το 3-1.


Δόξα Προκοπίου(Γιώργος Κουτσουφλάκης):
Δαμάσκος, Μούντριζας (78′ Σεγκούνας), Γιω. Περήφανος, Παύλ. Γερογιάννης (78′ Μ. Κανελλόπουλος), Νίκ. Περήφανος, Σταμούλος, Καρατζάς, Δημ. Γερογιάννης (60′ Θ. Μορφούλης), Δημ. Σοφούλης, Αλεξίου (85′ Σοφρώνης), Παπατσούλης (46′ Δανέλης).

ΑΕ Ταξιάρχη (Κώστας Μισιρλής):
Μαυρούτσικος, Τσαμούρογλου, Κριάρης (89′ Χαλκιάς), Γ.-Δ. Κουτσογιωργάκης (40′ Φαράντος), Χρ. Γκαμίλης, Βογιατζής, Μούστος, Δημ. Δαρζέντας, Ε.-Μ. Κουτσογιωργάκης, Μπαλαμούτης (81′ Χαρ. Γκαμίλης), Χουβαρδάς (89′ Λυσσέας).

Διαιτητές: Παπακυριάκος  (Γάτος – Παπαθανασίου)