Νίκη τίτλου για την Κ14 της Ιστιαίας/Πανηλιακός

Με άλλη μια μεγάλη νίκη της Κ14 της ΑΕ Ιστιαίας / Πανηλιακού, αυτή τη φορά με 3-0 επί της ΟΠΑ Αιδηψού, ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Παίδων για τη φετινή σεζόν.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα της Ιστιαίας τερμάτισε όχι μόνο στην πρώτη θέση και αήττητη, αλλά και ΧΩΡΙΣ να έχει δεχθεί γκολ !!!

 

Αξίζουν πολλά μπράβο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας ΑΕ Ιστιαίας / Πανηλιακός για το έργο και την απόδοσή τους σε όλη την χρονιά, δουλεύοντας μεθοδικά και συμμετέχοντας στις προπονήσεις που τους έφεραν και το ποθητό αποτέλεσμα. Πολλά μπράβο και στον προπονητή τους Στάθη Κατσικογιάννη που με ευλαβική πίστη δούλεψε με τα παιδιά, έβαλε στόχους και τελικά φέτος τερμάτισε με ΤΡΕΙΣ ομάδες στην κορυφή (μη ξαχνάμε πως η ΑΕ Ιστιαίας ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας, ο Πανηλιακός βγήκε αήττητος πρωταθλητής στον όμιλο και έχασε την άνοδο στα μπαράζ και φυσικά η Κ14 που τερμάτισε αήττητη).

Πολλά μπράβο και στη διοίκηση της ομάδας και ειδικά στον Πρόεδρο Νίκο Ζαλάβρα που χρόνια δουλεύει με τα νέα παιδιά και απέδειξε πως οι ομάδες με σχέδιο και προσήλωση, δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να διακριθούν.

Πολλά μπράβο και στους μικρούς ποδοσφαιριστές της ΟΠΑ Αιδηψού που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα τώρα να πούμε πως το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, με την Ιστιαία να έχει τις πρωτοβουλίες αλλά και την ΟΠΑ να είναι συγκεντρωμένη χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάτι περισσότερο.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Αγγελίδης με σουτ έξω απο την περιοχή στο 15΄, 1-0 και τα τέρματα διπλασίασε  ο Πολίτης στο 25΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, 2-0.  Η μεγάλη και τελευταία νίκη της Ιστιαίας/Πανηλιακού ολοκληρώθηκε στο 30΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Πολίτη, 3-0, που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι αυτό.

Να αναφέρουμε για την ιστορία πως και οι δύο ομάδες τελείωσαν με 10 ποδοσφαιριστές, αφού ο Ζώγας από πλευράς γηπεδούχων και Μιχελάκης από πλευράς ΟΠΑ είδαν δεύτερη κίτρινη (κόκκινη).

 

 

 

ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ/ΠΑΝΗΛΙΑΚΟΣ (Στάθης Κατσικογιάννης):

Λαζαρίδης, Χρήστου (65′ Σίμος), Παπαευθυμίου, Ιωάννου, Κωνσταντάγκας, Ζώγας, Αντωνίου, Λάλας, Βλαχομήτρος (55′ Δούκας), Πολίτης, Αγγελίδης (55′ Σταμούλης).

 

ΟΠΑ ΑΙΔΗΨΟΥ (Παναγιώτης Αναγνώστου):

Μπελκάκης, Καραφέρης, Παπακοσμάς, Σ. Μιχελάκης, Δημόπουλος, Kallaj, Α. Μιχελάκης, Κ. Βεργής, Αναγνώστου, Μαυροζούμης, Ράπτου. (Παπαβασιλείου, Μαρέτσι, Φ.Ρ. Βεργής, Φώνιας, Τσιρμπάς).

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παυλάτος.

© DIAVLOS News (Μπεκιάρης Χρήστος)