Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2024
Follow Us
Video ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Νίκος Ζαλάβρας: «Η ομάδα συνεχίζει κανονικά, σε πείσμα των πικρόχολων»

 

Η Αθλητική Ένωση Ιστιαίας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στη Β΄ Κατηγορία της Εύβοιας και από του χρόνου θα αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια της Εύβοιας.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Νίκος Ζαλάβρας μίλησε σήμερα στον Γάννη Τσελίκα στο Ράδιο Ιστιαίας 100,4 τονίζοντας πως: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να υπάρχει αξιοπρεπής αντιπροσώπευση από την ομάδα στην Α΄ Κατηγορία, με στόχο αρχικό να διασφαλίσει τη παραμονή της όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην κατηγορία».
Ακολούθως ο κος Ζαλάβρας απαντώντας σε σχόλια και σε φήμες που διαδίδονται τον τελευταίο καιρό στα… «πηγαδάκια» της πόλης της Ιστιαίας, πως: «Η ομάδα συνεχίζει κανονικά, σε πείσμα των πικρόχολων. Υπάρχουν και νέοι επιχειρηματίες που θέλουν να μπουν ενεργά και δυναμικά στην ομάδα».

Στη συνέχεια ανακοίνωση ο Πρόεδρος της ΑΕ Ιστιαίας πως στις 10 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση στο ΚΑΦΕ ΑΙΓΛΗ για ενημέρωση αλλά και κατάθεση απόψεων για την ομάδα. Ο Νίκος Ζαλάβρας κάλεσε τους φιλάθλους της Ιστιαίας να έλθουν μαζικά στη συνάντηση συζήτησης – ενημέρωσης και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας καταθέτοντας τις προτάσεις τους.

Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2023 η Γενική Συνέλευση της ομάδας στο ΚΑΦΕ ΚΟΥΚΟΣ. Η Γ.Σ. θα γίνει με τα τακτικά της μέλη της ομάδας (όσοι δηλαδή είναι ταμειακώς ενήμεροι για τον τελευταίο χρόνο, πράγμα που μπορεί να γίνει και πριν την έναρξη της συνεδρίασης). Μετά το τέλος της Γ.Σ. και το χρονικό όριο που θέτει το καταστατικό, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές.

Στο τέλος της συνέντευξης, ο κος Ζαλάβρας μιλά για τα προβλήματα του γηπέδου της πόλης της Ιστιαίας και την ανάγκη επίλυσής τους, την συνεργασία με την ομάδα ΑΣ Πανηλιακός 2015, τις ακαδημίες της

Ακούστε τη συνέντευξη του Νίκου Ζαλάβρα....