Ανακοίωση Καλοχωρίου/Παντιχείου για Αρτεμησιακό &  διαιτησία - Απάντηση Αρτεμησιακού

 
Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Καλοχωρίου/Παντειχίου για τον αγώνα του με τον Αρτεμησιακό και η ομάδα του Αρτεμησιακού απάντησε με δική της ανακοίνωση.

 

Λέει η ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Καλοχωρίου-Παντειχίου
 

Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Καλοχωρίου-Παντειχίου συγχαίρει την ομάδα του ‘Αρτεμησιακού 2014’ για την νίκη του στο μεταξύ μας παιχνίδι, θεωρούμε όμως ότι το διαιτητικό τρίο αν και αξιολογημένο δεν αποδείχτηκε τόσο ‘αξιόλογο’ τελικά.

Η ανοχή που επέδειξε ο διαιτητής στο σκληρό (έως και αντιαθλητικό) παιχνίδι των γηπεδούχων, η παντελής απουσία πειθαρχικού ελέγχου μας στέρησε την δυνατότητα να ανατρέψουμε το εις βάρος μας αποτέλεσμα και να επιστρέψουμε με αρκετούς τραυματίες.

Συγχαρητήρια και πάλι στον αντίπαλο για την επικράτηση του, αλλά θα θέλαμε να ενημερώσουμε το διοικητικό συμβούλιο του ‘Αρτεμησιακού 2014’ ότι έχουμε το δικαίωμα να σχολιάζουμε την διαιτησία του αγώνα και δεν μπορεί κανείς να μας φιμώσει.

Ευχόμαστε τα καλύτερα στην ομάδα του ‘Αρτεμησιακού 2014′ και ευελπιστούμε στον δεύτερο γύρο ότι θα φανούμε αντάξιοι της φιλοξενίας ανταποδίδοντας στο ακέραιο.

 

Και η απάντηση του Αρτεμησιακού 2014:

 

Eυχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές της Διοίκησης του Καλοχωρίου/Παντειχίου.

Είμαστε σίγουροι δε ότι θα μας ανταποδώσουν τη φιλοξενία μας στον δεύτερο γύρο.

Σας ευχόμαστε και πάλι, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Όσο για την διαιτησία μπορείτε να πείτε ελεύθερα την άποψη σας, άλλωστε δημοκρατία έχουμε.

 

© DIAVLOS News (Μπεκιάρης Χρήστος)