Ένωση Ιστιαίας: Covid Free !

Μπορεί η ομάδα μας (μέσα στη συγκυρία που ζούμε τους τελευταίους μήνες) να είχε την ατυχία να βρεθούν ανάμεσα στα μέλη της άτομα θετικά στον κορονοϊό, όμως τελικά τα νέα είναι ευχάριστα για όλους μας.

Με μεγάλη χαρά θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους της Ένωσης Απολλωνίου – ΑΟ Ιστιαίας, αλλά και όλους τους φιλάθλους της Εύβοιας, πως τα άτομα που στο χώρο μας βρέθηκαν θετικά σε πρώτη φάση, ακολούθησαν όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και παρέμειναν σε καραντίνα στο σπίτι τους. Στη συνέχεια όλα ανεξαιρέτως, κάνοντας και πάλι τον απαιτούμενο έλεγχο, πέρασαν με επιτυχία τα τεστ τα οποία και βρέθηκαν αρνητικά, περνώντας μάλιστα όλο το προηγούμενο διάστημα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο σύμπτωμα και πρόβλημα.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε πως πάντα, πρωταρχικό μας μέλημα, είναι η υγεία όλων μας. Αυτό άλλωστε είναι το πνεύμα του αθλητισμού που σαν ομάδα ακολουθήσαμε απαρέγκλιτα, κάτι που πάντα θα κάνουμε.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε με όλες τις δυνάμεις της καρδιάς μας τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ανδρέα Τοουλιά, Υπεύθυνο της Περιφέρειας Στερεάς για θέματα κορονοϊού, γιατί από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλάι όλων μας κάνοντας το καλύτερο για τον καθένα μας.

Η Ένωση Απολλωνίου & ΑΟ Ιστιαίας είναι καθαρή…

Συνεχίζουμε την πορεία μας υγιείς και ευχόμαστε σύντομα να περάσει η κοινωνία μας αυτό το εμπόδιο που αντιμετωπίζει και να μπορέσουμε σαν ομάδα να πετύχουμε το στόχο μας.

ΤΟ ΔΣ της Ένωσης Απολλωνίου & ΑΟ Ιστιαίας

© DIAVLOS News (Μπεκιάρης Χρήστος)