Σε ένα όμορφο παιχνίδι για το Κύπελλο Εύβοιας, η Σκεπαστή αν και έδειξε πως θα μπορούσε να πάρει το αποτέλεσμα, η έμπειρη Αιδηψός έφερε το παιχνίδι στα ίσα και απείλησε να φύγει με τη νίκη. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν ένα πιο οργανωμένο παιχνίδι, με καλή κυκλοφορία και ανταλλαγή της μπάλας. Αντίθετα η Σκεπαστή είχε αδυναμία στη συνεννόηση, αν και με πολύ καλό υλικό.

Το σίγουρο είναι πως και οι δύο ομάδες θα είναι από τις πρωταγωνίστριες στο φετινό πρωτάθλημα. Η πίεση των παικτών του Βαγγέλη Μπεκάκου έφερε το πρώτο γκολ στο 13΄ όταν ο Πάρης Γεωργίου εκτελεί κόρνερ με στόχο τα δίχτυα. Ο Χρ. Φώτου σχεδόν πάνω στη τελική γραμμή, προσπαθώντας να διώξει με το κεφάλί, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, 0-1.

Η Σκεπαστή απείλησε δεύτερη φορά στο 19΄ με τον Θ. Θαλασσινό να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο.

Στη συνέχεια η Αιδηψός ανέβασε ρυθμούς και απείλησε τον Μπαρμπούνη πολλές φορές. Στο 21΄με τον Χρ. Φώτου και στο 30΄ με τον Ν. Αναγνώστου, ότανν και οι δύο τους σχεδόν από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλαν την μπάλα λίγο έξω από το δοκάρι.

Στο 34΄ οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν, όταν ο Αντριάνο Μπιμπάι εκτελεί φάουλ. Ο Μπαρμπούνης αν και αποκρούει, δεν πιάνει την μπάλα σταθερά και αυτή στρώνεται στον Γ. Βασιλείου που από κοντά και σε άδειο τέρμα, την στέλνει στο κάθετο δοκάρι.

Σε ξαφνική αντεπίθεση της Σκεπαστής, ο Ντέντης μπαίνει στην περιοχή μετά από πάσα τoυ Γερογιάννη και τετ α τετ με τον Μυλωνά, διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του, 0-2.

Στο 43΄ ο Γερογιάννης στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο του Μυλωνά.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Αιδηψό να πιέζει συνεχώς και στο 52΄ ο Ψύλλος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο, ενώ στο 73΄ ο Καπλανάι κερδίζει πέναλτι που εκτελεί πετυχημένα ο Ν. Αναγνώστου, μειώνοντας σε 1-2.

Πριν προλάβει να αντιδράσει η Σκεπαστή, στο 76΄ συγκεκριμένα, ο Χρ. Φώτου από μακριά κεραυνοβολεί τον Μπαρμπούνη με ένα υπέροχο σουτ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του και φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια, 2-2.

Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στη νίκη, μιας και ο Καπλανάι έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από το κάθετο του Μπαρμπούνη.