ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΗΤΙΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΔΑΣΕΡΓΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ: Στηρίζουμε τους αγρότες

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΗΤΙΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΔΑΣΕΡΓΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κουρκουλοί07/02/2024

 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ,

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8/2 ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

 

Συνάδελφοι και συναδέλφισσεςρετσινάδες, δασεργάτες, εργαζόμενοι του προγράμματος,

Αυτές τις μέρες απ’ άκρη σ’ ακρη σε όλη τη χώρα γίνονται μεγαλειώδεις αγροτικές κινητοποιήσεις, επίσης κινητοποιήσεις φοιτητών, συνεχίζεται και ο δικός μας αγώνας για τα δικαιώματα του κλάδου μας.

 

Είμαστε και εμείς οι ίδιοι που στις οικογένειες μας έχουμε αγρότες που κόντρα στις δυσκολίες και τα βάσανα μας παλεύουμε για το χωράφια μας, τα ζωντανά μας. Έχουμε πείρα από τους αγώνες μας που είναι ο μόνος τρόπος να έχουμε κατακτήσεις και αποτελέσματα. Με όλο το λαό της περιοχής συμπορευτήκαμε όλο αυτό το καιρό και ΜΑΖΙ κερδίσαμε τις κατακτήσεις μας, αποσπάσαμε ορισμένα δίκαια αιτήματα.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ

          Είμαστε δίπλα τους, πλάι πλάι γιατί:

  • Η ίδια πολιτική μας χτυπάει όλους και μας αφήνει χωρίς μεροκάματο, χωρίς μέλλον, με τεράστιες δυσκολίες για την επιβίωση μας
  • Γιατί είμαστε και εμείς οι ίδιοι ή η οικογένεια μας αγρότες που επωμιζόμαστε το τεράστιο κόστος παραγωγής, το πανάκριβο πετρέλαιο, τις ακριβές ζωοτροφές, τις εξευτελιστικές τιμές των προιόντων
  • Γιατί όπως μας στήριξαν και αυτοί στους αγώνες μας από αλληλεγγύη και γιατί βράζουμε στο ίδιο καζάνι, της συνέπειες της ίδιας πολιτικής βιώνουμε, έτσι τους στηρίζουμε και εμείς.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

 

Δίνουμε τη μάχη μαζί τους, ο αγώνας είναι κοινός, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

 

Με αγωνιστικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς

Το ΔΣ του σωματείου

© DIAVLOS News (Μπεκιάρης Χρήστος)