Η ΑΤΖΕΝΤΑ

γράφει ο Πάνος Τσεπενέκας

(συγγραφέας)

Αναρωτιέται ο κάθε καλόπιστος πολίτης αυτής της χώρας πώς μια συντηρητική(;) κυβέρνηση όπως αυτή της Νέας Δημοκρατίας είναι τόσο ευαίσθητη στο δικαίωμα των ομοφυλοφίλων στο γάμο και στην υιοθεσία παιδιών παρά το γεγονός ότι οι ψηφοφόροι της στην πλειοψηφία τους δεν συμφωνούν.

Αυτοί που δεν σεβάστηκαν το δικαίωμα χιλιάδων γιατρών και νοσηλευτών να επιλέξουν αν θα  εμβολιαστούν ή όχι με ένα αδοκίμαστο σκεύασμα για το οποίο κανένας δεν εγγυόταν ότι ήταν ασφαλές, οδηγώντας αυτούς και τις οικογένειές τους στην απόγνωση.

Αυτοί που επέβαλαν μηνιαίο πρόστιμο στους άνω των 60 συμπολίτες μας προκειμένου να τους εκβιάσουν να κάνουν ένα εμβόλιο που ανάμεσα στις παρενέργειές του ήταν και ο θάνατος.

Αυτοί, λοιπόν, που παραβίασαν το βασικό και κατοχυρωμένο νομικά ατομικό δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να μην δέχεται επεμβάσεις στο σώμα του, χωρίς τη θέλησή του,  θέλουν τώρα να μας πείσουν ότι νοιάζονται για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στο γάμο και στην υιοθεσία;!

Η υποκρισία τους δεν είναι εύκολο να κρυφτεί όπως δεν μπορεί να κρυφτεί και το γεγονός ότι εφαρμόζουν πιστά, συνεπικουρούμενοι από τα πληρωμένα ΜΜΕ, την ατζέντα που τους έχει δοθεί από εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας.

Μένει να δούμε τι άλλο περιλαμβάνει αυτή η ατζέντα και αν και πότε θα αντιδράσει ο «κυρίαρχος;» λαός γι’ αυτά που συμβαίνουν σήμερα και κυρίως γι’ αυτά που θα ακολουθήσουν.

Π.Τ. 3/2/2024

 

 

Πάνος Τσεπενέκας

© DIAVLOS News (Μπεκιάρης Χρήστος)