Στο Γ.Ν. Χαλκίδας ο άστεγος του Κ.Υ. Ιστιαίας

 

Με μεγάλη προσπάθεια του Ιατρικού αλλά και Διοικητικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας, πλύθηκε και καθαρίστηκε ο αλλοδαπός άστεγος που είχε μεταφερθεί σε αυτό.

Στην προσπάθεια αυτή παρευρίσκονταν και μέλη του ΣΚΑΠΑ, από τον Πρόεδρο του οποίου και είχαμε την πληροφόρηση για την διαδικασία. Να σημειώσουμε ότι ο άστεγος παρουσίαζε σημάδια μόλυνσης στο κορμί του.


Ακολούθως στον άστεγο χορηγήθηκαν νέα ρούχα και με παραπεμπτικό ιατρού του ΚΥ, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Να επισημάνουμε πως από κλιμάκιο της Πυροσβεστική Υπηρεσίας και Πυροσβεστικού Οχήματος, καθαρίστηκε επιμελώς ο εξωτερικός χώρος του ΚΥ Ιστιαίας. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε την μεγάλη προσπάθεια του Προέδρου του ΣΚΑΠΑ Αλέξανδρου Τατάκη για να βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο θέμα, κάνοντας τηλεφωνικές επαφές με διάφορους αρμόδιους.

 

Λέει μάλιστα ο κος Τατάκης στο FB: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΚΑΤΖΙΚΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Σ.Κ.Α.Π.Α ΜΑΝΟΥΣΑΤΟ ΣΠΥΡΟ ,ΤΑΤΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟ ΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΓΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΟΣ.

© DIAVLOS News (Μπεκιάρης Χρήστος)