Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
BASKET

Search Our Site

Με αφορμή την παράδοση του Κλειστού Ιστιαίας προς χρήση, μιλήσαμε με τον Πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ του Τελεθριακού Στέφανο Παπανδρέου.

Ο κος Παπανδρέου εκφράζει την ικανοποίηση και την χαρά του για την παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής, μιλά και για το τί άλλο πρέπει να γίνει στο Κλειστό Ιστιαίας αλλά και για την πορεία του Τελεθριακού.

Μία σημαντική συνέντευξη, απο τον Πρόερδο της πιό ισχυρής ομάδας μπάσκετ αυτή τη στιγμή στη Βόρεια Εύβοια.

* Τι έχετε να δηλώσετε ως Τελεθριακός για την εγκατάσταση του παρκέ στο Κλειστό γήπεδο Ιστιαίας, αλλά και για τις άλλες παρεμβάσεις που προγραμματίζει η Δημοτική Αρχή;

* Την Δευτέρα 19-11-2018 παραδόθηκε προς χρήση στις ομάδες το νεο παρκέ στο Κλειστό της Ιστιαίας. Απο το 2010 έτος ίδρυσης του Τελεθριακού έως σήμερα αποστέλλαμε κάθε χρόνο επιστολή προς το Νομικό πρόσωπο αθλητισμού του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού για να επισημάνουμε τα προβλήματα υποδομής που αντιμετώπιζε το γήπεδο καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχε αφεθει στην φθορά του χρόνου.

Ο Τελεθριακος με αυτό τον τρόπο πίεσε και θα συνεχίζει να πιέζει για την επίλυση των ελλείψεων και φθορών στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιστιαίας.

Απο το 2015 η νέα Δημοτική Αρχή που ηγείται από την Δήμαρχο κα Λίνα Ευσταθίου - Σπανού είχε σταδιακά προχωρήσει σε κάποιες σημαντικές παρεμβάσεις ανταποκρινόμενη στις εκκλήσεις μας, όπως αντικατάσταση σπασμένων τζαμιών, τοποθέτηση ηλεκτρονικού πίνακα, βελτίωση διαγράμμισης αγωνιστικού χώρου και τοποθέτηση 108 πλαστικών καθισμάτων.

Φέτος είχαμε εγκαίρως από τον μήνα Ιούνιο 2018 αποστείλει σχετική επιστολή την οποία σας γνωστοποιώ ως αποδεικτικό των προσπαθειών μας με θέμα την Συντήρηση του κλειστού γηπέδου.

Η Δήμαρχος ανταποκρίθηκε στα αιτήματα μας και την ευχαριστούμε πολύ για την έγκαιρη υλοποίηση έργων συντήρησης και την τοποθέτηση του παρκέ.

Πρέπει να τονίσουμε οτι εκτός απο το παρκε είναι σε εξέλιξη αντιπλημμυρικά έργα, ανακαίνιση των αποδυτηρίων, μόνωση οροφής και άλλες παρεμβάσεις.

Εννοείται οτι το σωματείο μας είναι ακομμάτιστο και απόλυτα ουδέτερο και προσβλέπει σε αγαστή συνεργασία με όλες τις παρατάξεις του Δήμου.

Επίσης καλεί όλους τους δημότες να γίνουν μέλη του σωματείου, με στόχο την προσέλκυση της νεολαίας στο μπασκετ, την πρόοδο και προβολή του τόπου μας στην περιφέρεια Αν. Στερεάς Ελλάδας και την ευρύτερη περιοχή και την περαιτέρω βελτίωση της αθλητικής υποδομής. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει μέσω Facebook στο «Τελεθριακος Μπασκετ».

Επίσης χαιρετίζουμε και την ανάληψη του final four πρωταθλήματος γυναικών που θα φιλοξενηθεί απο τον Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού στο Κλειστό Ιστιαίας και θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2019. Θα βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μας ζητηθεί.

* Πως σκοπεύετε να διατηρήσετε σε καλή κατάσταση το νέο παρκε;

Η σωστή χρήση του νέου παρκέ είναι πλέον στην ευθύνη των προπονητών, των σωματείων, της δημοτικής αρχής και των ίδιων των δημοτών. Θα πρέπει να προσέχουν οι αθλητές να εισέρχονται με καθαρά αθλητικά παπούτσια χωρίς χώματα λάσπες νερά ενώ οι φίλαθλοι να μην μπαίνουν χωρίς λογο στον αγωνιστικό χώρο και να έχουν πρόσβαση στις κερκίδες απο τις πλαϊνές πόρτες. Το ιδανικό θα ήταν ο Δήμος να είχε προσλάβει έναν ή δυο επιστάτες προκειμένου να αναφέρουν τυχόν ζημιές κτλ.

Ένα άλλο θέμα είναι η λειτουργία του κυλικείου μέσα στο γήπεδο, γεγονός που θα μπορούσε να βοηθήσει και στο ζήτημα της επιτήρησης του χώρου. Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να παρθεί μια πρωτοβουλία απο τα σωματεία ή κάποιον ανεξάρτητο ιδιώτη με γνώση προκειμένου να υπάρξουν κάποια έσοδα οχι για τα σωματεία αλλά για να αποζημιώνεται κατά κάποιο τρόπο ο άνθρωπος που θα είναι υπεύθυνος για το κυλικείο προκειμένου να επιτηρεί τους κοινοχρήστους χώρους του κλειστού και την σωστή χρήση του παρκέ.

Ένα μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε είτε στους φιλάθλους είτε όπου αλλού;

* Η ομάδα μας έχει καταφέρει να αγωνίζεται στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία του πρωταθλήματος μπασκετ της Αν. Στερεάς Ελλάδας την Α΄ Ανδρών ΕΣΚΑΣΕ.

Το επίτευγμα αυτό δεν έγινε ξαφνικά. Ήταν μια δύσκολη και επίπονη πορεία καθώς αγωνιστήκαμε από το 2010-13 τρία χρόνια στην Γ’ ΕΣΚΑΣΕ, μεταξύ 2013-15 για δυο χρόνια στην Β’ ΕΣΚΑΣΕ και τα τελευταία τέσσερα χρόνια συμμετέχουμε στο πιο απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ στην Α΄ Ανδρών αντιμετωπίζοντας πολύ έμπειρες και δυνατές ομάδες.

Φέτος ο στόχος μας είναι η είσοδος στην τετράδα του πρωταθλήματος και ότι ήθελε προκύψει. Ήδη μετράμε τέσσερις σημαντικές νίκες και δυο ήττες η μια εκ των οποίων οφείλεται στους τραυματισμούς παικτών μας. Η ομάδα μας είναι περήφανη που κατάφερε φέτος σε μεγάλο βαθμό να συνενώσει αθλητές απο την Β Εύβοια και άλλες κοντινές περιοχές με εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες και έχοντας δημιουργήσει ένα πιο ομοιογενές και ανταγωνιστικό σχήμα.

Παράλληλα συμμετέχουμε υποχρεωτικά στα πρωταθλήματα παίδων και εφήβων της ΕΣΚΑΣΕ. Η συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα παμπαίδων την άνοιξη του 2019 θα γίνει εάν και εφόσον υπάρξει ο επαρκής αριθμός παιδιών.

Η συνεχής αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας μας αποσκοπεί στην προσέλκυση νέων παιδιών στο μπασκετ που θα έχουν τα κατάλληλα αθλητικά πρότυπα και στην βελτίωση της υποδομής και λειτουργίας του κλειστού γηπέδου Ιστιαίας.

Τέλος το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου δίνουμε ένα πολύ κρίσιμο ματς για το πρωτάθλημα με την πρωτοπόρο ομάδα Α΄ Ανδρών, ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ - ΧΒΑ ώρα 15:00 και αναμένουμε όλους τους φίλους του μπασκετ να υποστηρίξουν την ομάδα μας.

Και με την ευκαιρία αυτή να δουν το νεο παρκέ του κλειστού Ιστιαίας που ανεβάζει τις αγωνιστικές μας δυνατότητες και προβάλει την εικόνα της πόλης μας σε όλη την περιφέρεια Αν. Στερεάς Ελλάδας και παντού στην Ελλάδα και τον κόσμο

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.