Κυριακή, Μαϊος 19, 2024
Follow Us
Παρουσίαση ψηφοδελτίου Βόρειας Εύβοιας "Η ΣΤΕΡΕΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ" με επικεφαλής τον Απόστολο Γκλέτσο,  στην Ιστιαία

O Απόστολος Γκλέτσος, επικεφαλής της παράταξης «Η Στερά στο επίκεντρο» και υποψήφιος περιφερειάρχης, βρέθηκε χτές στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού όπου έκανε περιοδεία (ΕΟΤ, Λιμεναρχείο, Αγροτικός Συνεταιρισμός Ταξιάρχη, Κεφάλες – χώρος Βιομηχανικής Περιοχής και παραγωγής ασφαλτομίγματος) και τελικά, στην πλατεία της Ιστιαίας συνομίλησε με τους κατοίκους.

Δείτε ΕΔΩ

 Στο τέλος, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Καρατζούδης πήρε το λόγο και παρουσίασε όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού από την Βόρεια Εύβοια, ενώ συμπλήρωσε: «Είμαστε εμείς οι πατεράδες σας, οι γιοί σας, αυτοί που καήκαμε στις φωτιές, που πλημμύρισε η ψυχή μας στις τελευταίες φωτιές. Είμαστε εμείς που βρεθήκαμε στη συνάντηση με τον Μητσοτάκη που έφερε 400 ματατζήδες και εμείς ρωτούσαμε τι κάνετε εδωπέρα; Ήλθε με τα ΜΑΤ για να εμποδίσει ποιους; Απλούς αγρότες, απλούς ανθρώπους που ήθελαν να πούν το παράπονό τους.

Εκείνη την ημέρα αποδόμησε τον Περιφερειάρχη και τι του είπε; Είσαι ανίκανος. Ο Μπένος είναι ικανός. Γιαυτό, αφού δεν υπάρχει περιφερειάρχης, ορίζουμε τον Μπένο. Εμείς λοιπόν λέμε σήμερα; Κύριε ανίκανε, πήγαινε στο σπίτι σου. Ανίκανο σε έκανε η κυβέρνηση. Εμείς θέλουμε και ζητάμε τον θεσμικό ρόλο της Περιφέρειας. Έναν ικανό θεσμικό Περιφερειάρχη, που δεν μπορεί παρα να είναι ο επικεφαλής μας, ο Απόστολος Γκλέτσος».