Δευτέρα, Ιανουάριος 18, 2021
Follow Us
ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

 

Ολοκληρώθηκαν χθές Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 οι Διασυλλογικοί Αγώνες Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Διαύλου Ωρεών.

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

Γέμισε με σκάφη Optimist και πανάνικα ο Δίαυλος Ωρεών...

Δείτε το φωτορεπορτάζ απο την πρώτη ημέρα του διασυλλογικού αγώνα...

 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

 

 

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

Στη σημερινή εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΙΣΤΙΑΙΑ 100,4 ο Γιάννης Τσελίκας μίλησε με την έφορο ιστιοπλοϊας Νάνσυ Παπαποστόλου

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ--- Δείτε  στο σύνδεσμο το πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ -----

Με μια σεμνή τελετή ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του ιστορικού Αυθεντικού Μαραθώνιου Κολύμβησης στην αιωνόβια ελιά Μαυροελιά ή Μαυρομαντήλα Αρτεμισίου.
Κοπέλες και αγόρια ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές, έκοψαν κλώνους από την Μαυροελιά με τη συνοδεία μουσικής και αυτοί οι κλώνοι θα δοθούν τιμητικά στους νικητές των αγώνων (υπο τύπον αρχαίου κότινου)…
Στην εκδήλωση παρών ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς αλλά και ο Ιάπωνας Ολυμπιονίκης του Ρίο ΓΙΑΣΟΥ ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ ο οποίος θα συμμετέχει στον αγώνα κολύμβησης. Παρών και ο θρύλος της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας Γιάννης Κωτσιόπουλος (6ος στην πανευρωπαϊκή κατάταξη συνεχούς κολύμβησης άνω των 24 ωρών). Ο κος Κωτσιόπουλος πρόσφερε στο Γιάννη Κοντζιά δύο δικά του έπαθλα.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος σε ανάρτησή του: «Το ένα θα απονεμηθεί στον 1ο νικητή του Μαραθωνίου και το 2ο θα τοποθετηθεί στο γραφείο δημάρχου και κάθε χρόνο να αναγράφονται τα ονόματα των νικητών.
Δέσμευση και των δυο μας η κατάθεση ψυχής ώστε ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης να εδραιωθεί αρχικά σαν ιδέα και να γίνει θεσμός.
«ΑΡΧΗ ΓΑΡ ΟΝΤΩΣ ΤΟΥ ΝΙΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΕΙΝ»