Τρίτη, Μάρτιος 19, 2024
Follow Us
ΑΝΕΥ ΟΡΙΩΝ

Συνέντευξη με την ηθοποιό και σκηνοθέτιδα Βαρβάρα Δουμανίδου

 

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 5 μ.μ., η εκπομπή "Άνευ ορίων" ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη.

Η ηθοποιός - σκηνοθέτις Βαρβάρα Δουμανίδου θα είναι κοντά μας για να μας μιλήσει για τη θεατρική ομάδα "Θέατρο του Άλλοτε", την πορεία της και τα επόμενα σχέδιά της.

Παραγωγή - μουσική επιμέλεια: Ράνια Παπαδοπούλου

 

Ακούστε κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΕΥ ΟΡΙΩΝ

Δευτέρα 14-12-2020 στις 5 το απόγευμα, η εκπομπή "Άνευ ορίων" στο Ράδιο Ιστιαία 100.4 υποδέχθηκε τον ηθοποιό - σκηνοθέτη Θανάση Σαράντο για μία συζήτηση εφ΄όλης της ύλης με αφορμή τις 8 εορταστικές διαδικτυακές προβολές της παράστασης "Ο Αμερικάνος" του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, μέσω της viva.gr.

Παραγωγή - μουσική επιμέλεια: Ράνια Παπαδοπούλου

ΑΝΕΥ ΟΡΙΩΝ

 

H εκπομπή "Άνευ ορίων" στις 30/11/2020 υποδέχθηκε τη σκηνοθέτη Ακριβή Κόλλια για μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης. Θέμα της συζήτησής μας η πορεία της και τα επόμενα σχέδιά της.

ΑΝΕΥ ΟΡΙΩΝ

Δευτέρα 7-12-2020, η εκπομπή "Άνευ ορίων" στο Ράδιο Ιστιαία 100.4 υποδέχθηκε τον ηθοποιό Γιάννη Ζέρβα για μία συζήτηση εφ΄όλης της ύλης για το θέατρο, το σήμερα, το χθες και το αύριο.

ΑΝΕΥ ΟΡΙΩΝ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 το απόγευμα, η μουσικός και συνθέτις Φένια Χρήστου μίλησε στην εκπομπή "Άνευ ορίων" για τα "Όνειρα των ποιητών", το δίσκο "Eleven" και τη διαδρομή της στη μουσική, την ποίηση και το θέατρο.