Τρίτη, Ιανουάριος 26, 2021
Follow Us
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από την ομάδα του Αρτεμησιακού δημοσιεύτηκε ευχαριστήριο προς τον  Φυσικοθεραπευτή Νίκο Μαχαίρα «για τις υπηρεσίες που προσφέρει στον αρχηγό της ομάδας μας Βασίλη Ανέστη».

Δείτε την  ανακοίνωση ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 


Διαβάστε παρακάτω το αφιέρωμα που αναρτήθηκε στη σελίδα του Αρτεμησιακού στο FB, Για τρία απο τα μεταγραφικά της αποκτήματα και τα οποία "έκαναν διαφορά".

Πρόκειται για τους: Δημήτρη Χατζηαθανασίου, Κώστα Μουτουσίδη και Παναγιώτη Γκογκομήτρο.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


Τον 39χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Χατζηευστρατίου απέκτησε η ομάδα του Αρτεμησιακού.


Ο Γιάννης είναι έμπειρος πορτιέρε, έχοντας παίξει σε ομάδας του Πειραιά και ο οποίος έχει σπίτι στο Πευκί όπου έρχεται πολλές φορές το χρόνο από μικρό παιδί.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτοιμα τα νέα φωτιστικά στο γήπεδο των Λουτρών Αιδηψού. Σίγουρα μία αλλαγή που η αξία της θα φανεί όταν ξεκινήσει η αθλητική ζωή, όταν τα μέτρα για τον Covid-19 περιοριστούν.

Γράφει για το έργο στη σελίδα του στο FB ο Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπορεί η ομάδα μας (μέσα στη συγκυρία που ζούμε τους τελευταίους μήνες) να είχε την ατυχία να βρεθούν ανάμεσα στα μέλη της άτομα θετικά στον κορονοϊό, όμως τελικά τα νέα είναι ευχάριστα για όλους μας.

Με μεγάλη χαρά θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους της Ένωσης Απολλωνίου – ΑΟ Ιστιαίας, αλλά και όλους τους φιλάθλους της Εύβοιας, πως τα άτομα που στο χώρο μας βρέθηκαν θετικά σε πρώτη φάση, ακολούθησαν όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και παρέμειναν σε καραντίνα στο σπίτι τους. Στη συνέχεια όλα ανεξαιρέτως, κάνοντας και πάλι τον απαιτούμενο έλεγχο, πέρασαν με επιτυχία τα τεστ τα οποία και βρέθηκαν αρνητικά, περνώντας μάλιστα όλο το προηγούμενο διάστημα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο σύμπτωμα και πρόβλημα.