Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us
 Συνάντηση μελών και φίλων της ΑΕ Ιστιαίας

Το Σάββατο που μας πέρασε (10-6-2023) η Διοίκηση της ΑΕ ΙΣΤΙΑΙAΣ οργάνωσε στο καφέ ΑΙΓΛΗ της πόλης, συνάντηση – συζήτηση με φίλους της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, πραγματοποιήθηκαν και νέες εγγραφές μελών που θέλουν να στηρίξουν την πορεία της ομάδας στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας. Επίσης ανανεώθηκε η συμμετοχή πολλών από τα παλιά μέλη της.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Νίκος Ζαλάβρας  άνοιξε την συζήτηση, κάνοντας ουσιαστικά ένα σύντομο απολογισμό της περασμένης χρονιάς, μίλησε για τις Ακαδημίες και τα νέα ταλέντα της ομάδας, για τη συνεργασία με τον ΠΑΝΗΛΙΑΚΟ, τις οικονομικές απαιτήσεις και τις γενικότερες ανάγκες της ομάδας, ενώ ευχαρίστησε δημόσια όλους όσοι βοήθησαν με τον  ένα ή άλλο τρόπο την ομάδα της Ιστιαίας.

Στη συνέχεια οι παρόντες συζήτησαν προτάσεις για την πορεία της ομάδας. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Ανδρέας Παπανδρέου (πρώην πρόεδρος του ΟΛΝΕ)  που  έκανε και αυτός συγκεκριμένες προτάσεις. Να αναφέρουμε πως ο κος Παπανδρέου έχει εκφράσει την επιθυμία του να είναι στο νέο ΔΣ της ομάδας και να την στηρίξει  όσο μπορεί στην νέα της πορεία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως όλοι οι παρόντες έδωσαν συγχαρητήρια γενικά στην ομάδα και ειδικά στον Νίκο Ζαλάβρα και στον Βαγγέλη Γεροστάθη, αλλά και στον προπονητή Στάθη Κατσικογιάννη που χάρη στη δική τους δουλειά και αφοσίωση, η ομάδα κατάφερε να ανέβει κατηγορία.

Η συνάντηση – συζήτηση ολοκληρώθηκε, με τον Νίκο Ζαλάβρα να δίνει ραντεβού για νέα συνάντηση στην οποία θα πραγματοποιηθούν και  Εκλογές της ομάδας για νέο συμβούλιο, συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

(Δείτε φωτορεπορτάζ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ)
 
Δείτε video με αποσπάσματα απο τη συνάντηση....