Τετάρτη, Μαϊος 15, 2024
Follow Us
Αρβανιτάκη και Ζουγανέλη τον Αύγουστο στη Μονοκαρυά
 
Φίλοι μας,
 
Με αφορμή τα 15 χρόνια δράσης, δημιουργίας και εθελοντικής προσφοράς, του συλλόγου μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε την πραγματοποίηση ενός πρωταρχικού μας στόχου.
 
Την αναπαλαίωση της εξωτερικής όψης του πρώην Δημοτικού Σχολείου, νυν πολιτιστικό κέντρο Αναστασία Παπανδρέου – Τριάντη, προς τιμή της επί δεκαετίες δασκάλας και ευεργέτιδας του χωριού μας.
 
Ένα κτήριο σύμβολο, χώρος ΜΝΗΜΗΣ για τους παλαιότερους αλλά και ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ για τους νεότερους αφού την ιστορία του μαρτυρά αναλλοίωτο το αρχείο χειρόγραφων επιστολών, φωτογραφιών, εκθέσεων, χειροτεχνιών μαθητών και σπάνιων παλιών βιβλίων.
 
Την ανάπλαση του προαύλιου χώρου, που έγινε με σεβασμό στο περιβάλλον και τον τοπικό παραδοσιακό χαρακτήρα και τη μετατροπή του σε ένα πολυχώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων (συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων, προβολών),, αθλητικών δραστηριοτήτων (μπάσκετ, βόλεϊ, 5χ5), παιχνιδιού και ψυχαγωγίας για παιδιά και εφήβους.
 
Ευχαριστούμε θερμά τους Δημοτικούς Συμβούλους που μας εμπιστεύθηκαν το χώρο, εσάς που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζετε την προσπάθειά μας, όπως και τους επαγγελματίες της περιοχής μας για την πολύτιμη βοήθεια τους.
 
Φέτος, μετά τα δύσκολα των τελευταίων ετών, θα θέλαμε να γιορτάσουμε μαζί τα 15 χρόνια του συλλόγου μας, με μια μεγάλη συναυλία, την Κυριακή 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023 με τις καταξιωμένες ερμηνεύτριες Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεονώρα Ζουγανέλη.