Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
Follow Us
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ BEST SELLER ΤΟ ΒΙΒΛΙO TOY PETER BARBER ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΠΕΥΚΙΟΥ.
 
Δύο από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της Βόρειας Εύβοιας, ο Βρετανός συγγραφέας Peter Barber και η Ελληνίδα σύζυγός του Αλεξάνδρα, έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους για τον τόπο μας.
Το δεύτερο βιβλίο του κ. Barber, με τίτλο: A Parthenon in Pefki, έχει αυτοβιογραφικό χαρακτήρα και αναδεικνύει την ιστορία και τη φυσική ομορφιά του Πευκιού. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου ξετυλίγεται το νήμα των εμπειριών του αγαπημένου ζεύγους:
 
👉την απόφασή τους να κτίσουν το εξοχικό τους κοντά στην παραλία του Πευκιού, απολαμβάνοντας τη φύση και το ελληνικό φαγητό, αλλά και ανακαλύπτοντας όλα εκείνα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του χωριού που το καθιστούν ξεχωριστό.
🙌Το βιβλίο, το οποίο έχει προλογίσει ο Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού, Γιάννης Κοντζιάς, εκδόθηκε το καλοκαίρι του 2023 και έχει ήδη γίνει παγκόσμιο best seller, κυρίως στη Μεγάλη Βρετανία, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στην Αυστραλία, διαφημίζοντας τον φυσικό και ιστορικό πλούτο της Βόρειας Εύβοιας και ιδιαίτερα του Πευκιού σε ολόκληρο τον κόσμο.
🙏Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Barker για το βιβλίο του και αναμένουμε τη συνέχεια της συγγραφικής του δραστηριότητας!