Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us
Ολοκληρώθηκε το 18ο Εαρινό ράλλυ ΛΕΚΑΜ  στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού.

 

Κλασικά αυτοκίνητα παρατάχθηκαν στην πλατεία Ιστιαίας για το κλείσιμο του 18ου Εαρινού ράλλυ ΛΕΚΑΜ που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού. 

Όλοι είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε οχήματα παλαιότερων εποχών, με άλλη αισθητική και σίγουρα με πολύ διαφορετική «ψυχή»…

 

Πολλοί δημότες του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού, φίλοι της ιστορικής και κλασικής μοτοσυκλέτας, κόσμησαν την κεντρική πλατεία Ιστιαίας με τις άριστα συντηρημένες μοτοσυκλέτες τους, μοτοσυκλέτες άλλων εποχών…

 

 

Γέμισε η πλατεία Ιστιαίας με κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, χαμόγελα, κύπελλα, ζωή !
Το 18ο Εαρινό Ράλλυ ΛΕΚΑΜ ολοκληρώθηκε χθές το βράδυ στην πλατεία της πόλης της Ιστιαίας με βραβεύσεις και τιμητικές πλακέτες….

 

 

Ο Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς, λίγο πρίν την απονομή των κυπέλλων του 18ου Ράλλυ ΛΕΚΑΜ, έδωσε συνέντευξη στο κανάλι της λέσχης ΛΕΚΑΜ Θεσσαλονίκης και η οποία εργάστηκε για αυτή την εκδήλωση, σε συνεργασία με το Δήμο μας.

 

Ο Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς καλωσορίζει τα μέλη της ΛΕΚΑΜ στο Δείμο μας και απευθύνει πρόσκληση για επόμενες συνέργειες.

 

Η ΛΕΚΑΜ ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία της διοργάνωσης του 18ου Εαρινού Ράλλυ τον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού, με απονομή τιμητών πλακετών στον Δήμαρχο Γιάννη Κοντζιά και στους Αντιδημάρχους Σάκη Αμανατίδη και Άγγελο Μισιρλή…

 

 

Τα κύπελλα και οι πλακέτες που απονεμήθηκαν κατά την διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης…

 

 

Βραβείο πήρε και ο συνδημότης μας κος Δημήτρης Δημόπουλος με την συνοδηγό του Χαρά Παυλάκη, που πήραν μέρος στο 18ο Εαρινό Ράλλυ ΛΕΚΑΜ.