Παρασκευή, Απρίλιος 26, 2024
Follow Us
Δ. Ζουπανιώτης: "Γυναικείο ποδόσφαιρο στην Βόρεια Εύβοια"

 

O γνωστός προπονητής – γυμναστής Δημήτρης Ζουπανιώτης ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει γυναικεία ομάδα στη Βόρεια Εύβοια.

Στο παρελθόν είχαμε στη Β. Εύβοια  τις Αρτέμιδες, που λειτουργούσαν κάτω από την ομπρέλα του ΑΟ Ωρεών και οι οποίες κάλυψαν την ανάγκη κάποιων νέων κοριτσιών της περιοχής να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.

Ο κος Ζουπανιώτης μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ 100,4 είπε πως το όνομα της ομάδας ακόμα δεν έχει βρεθεί και πως καλούνται γονείς και επιχειρηματίες να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή και φυσικά στην σταθεροποίησή της με παρουσία στα Ελληνικά πρωταθλήματα, ενώ άμεσος στόχος είναι μέχρι του χρόνου να είναι έτοιμη και να συμμετάσχει στη Γ΄ Εθνική.

 

Αύριο υπάρχει η πρώτη συνάντηση στο ΜETROPOL  Hotel στα Λουτρά Αιδηψού.

 

Λέει η ανακοίνωση του Δημήτρη Ζουπανιώτη:

 

 

Γυναικείο ποδόσφαιρο στην Βόρεια Εύβοια

 Κορίτσια και κυρίες από 10 ετών έως ηλικία δεν υπάρχει, προσκαλούνται όσες θέλετε να ασχοληθείτε με το ποδόσφαιρο σε επίπεδο αρχαρίων για εκγύμναση και προχωρημένων για την συγκρότηση της ομάδας που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής την σεζόν 2021-22.

 Η συνάντηση θα γίνει Κυριακή 1 Νοέμβρη στο ξενοδοχείο ΜΕΤΡΟΠΟΛ, Μιαούλη & Φιλελλήνων στα Λουτρά Αιδηψού, στην αίθουσα συσκέψεων στις 11 το πρωί, όπου θα στεγασθούν τα γραφεία της ομάδας και το γυμναστήριο.

 Βοηθήστε την προσπάθεια μου

 Με εκτίμηση

 Ζουπανιώτης Δημήτρης

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Προπονητής ποδοσφαίρου ΟΥΕΦΑ Β

 

Τηλέφωνο για πληροφορίες: 6977071154.