Σάββατο, Μαϊος 04, 2024
Follow Us
Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον Νίκο Ζαλάβρα

 

 ΕΠΣΕ

 Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Ευβοίας ,εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη  για τον αδόκητο χαμό του προέδρου της Α.Ε Ιστιαίας  , Νίκου Ζαλάβρα.

Έφυγε απο την ζωή ένας σπουδαίος παράγοντας του αθλητισμού, που υπηρέτησε το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο και την αγαπημένη του ομάδα ,από πολλές διοικητικές θέσεις.

 Διακρίθηκε για την εργατικότητα του ,το ήθος και τη συνέπεια του , αλλά και  για την ανιδιοτελή αγάπη του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει και όλοι θα τον θυμόμαστε με αγάπη και σεβασμό .

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΕΔΡΕ.

ΑΟ Αιδηψός

ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο Α.Ο. ΑΙΔΗΨΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΑΛΑΒΡΑ.ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΘΛΙΨΗ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Αναγέννηση Μαντουδίου

Ένας ακούραστος εργάτης του ποδοσφαίρου δεν είναι πια μαζί μας.

Ο Νίκος Ζαλάβρας έφυγε από κοντά μας βυθίζοντας στο πένθος όλη την ποδοσφαιρική Εύβοια.
Η διοίκηση,το τεχνικό επιτελείο και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Συλλόγου εκφράζουν τα βαθιά συλλυπητήρια τους για την τεράστια απώλεια του Νίκου.
Από σήμερα το ποδόσφαιρο της Εύβοιας είναι φτωχότερο.
 
ΠΑΝΗΛΙΑΚΟΣ - Σπύρος Αγαπητός
Ότι και να γράψω είναι λίγο για τον Νίκο, δύο χρόνια καθημερινά στο τηλέφωνο για την μεγάλη του αγάπη, την ομάδα της Ιστιαίας και τις ακαδημίες, για τα προσωπικά προβλήματα που τον απασχολούσαν, πολλές φορές καυγάδες για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδος αλλά με αναγνώριση στο λάθος γιατί δεν ήταν άνθρωπος που δεν άκουγε, αλλά και συγχρόνως μεγάλος δάσκαλος σε πολλά πράγματα, δυστυχώς δεν μπόρεσε να δει την ομάδα της Ιστιαίας να αγωνίζεται στο γήπεδο της Ιστιαίας μπροστά στο κοινό της στα μεγάλα σαλόνια, μπορώ να πω πάρα πολλά για τον Νίκο, αμέτρητες ιστορίες αλλά θα σταθώ σε ένα πράγμα , ήταν ακούραστος εργάτης και κρατούσε με αξιοπρέπεια την ομάδα της Ιστιαίας στην Α κατηγορία με την βοήθεια του προπονητή, ως συνεργάτης του στις ακαδημίες αλλά και αντικαταστάτης όποτε έλειπα στην ομάδα του Πανηλιακου θα προσπαθήσω να βοηθήσω να συνεχίσει η ομάδα έως το καλοκαίρι για την μνήμη μου γιατί πάντα μου έλεγε "άμα πεθάνω μην την αφήσεις την ομάδα Σπύρο γιατί ο κόσμος δεν με βοηθάει".
Καλό παράδεισο φίλε Νίκο, ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει....
 
Ακράτητος Κεχριών
Δυστυχώς ο φίλος Νίκος Ζαλάβρας, Πρόεδρος της ΑΕ Ιστιαίας, δεν βρίσκεται πιά μαζί μας. Ο άνθρωπος που ταύτισε το όνομά του με αυτό της ομάδας της Ιστιαίας, ο άνθρωπος που αγωνιζόταν ακούραστα για να την διατηρήσει, ό άνθρωπος που ήταν πάντα και σε όλα ενωτικός, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σήμερα το πρωί.
Η ομάδα του Ακράτητου Κεχριών εκφράζει τη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 
Το σίγουρο είναι πως το ποδόσφαιρο της Εύβοιας είναι φτωχότερο με την απουσία του ακούραστου «εργάτη του».
Νίκο θα είσαι πάντα στη σκέψη μας. 
Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
 
 Α.Ε ΚΗΡΙΝΘΟΥ
 
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ  ΝΙΚΟΥ ΖΑΛΑΒΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΟΡΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ 
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ....
 
ΑΕΚ Νέου Πύργου
Η οικογένεια της ΑΕΚ Νέου Πύργου εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια  για  την απώλεια του Νίκου.
 Καλή δύναμη στην οικογένειά του.
 

Τελεθριακός:  ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΑΛΑΒΡΑ

Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον απροσδόκητο χαμό του προέδρου της Αθλητικής Ένωσης Ιστιαιας ο οποίος υπήρξε ένας αυθεντικός και άοκνος ηγέτης της ομαδας.

Υπό την προεδρια του η ΑΕΙ κατέφερε να πρωταγωνιστήσει στην Α’ ΕΣΠΕ και να κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη ολοκλήρου αθλητικού κόσμου της Εύβοιας και περιφέρειας.

Συλλυπητήρια στους οικείους του και στους συνεργάτες του.

 

Ακαδημία Μπάσκετ Ιστιαίας

Με μία πολύ δυσάρεστη είδηση ξημέρωσε η σημερινή μέρα για την πόλη μας, τον αθλητικό κόσμο της περιοχής και του Ευβοιώτικου ποδοσφαίρου.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Ιστιαίας Νίκος Ζαλάβρας έφυγε από κοντά μας αλλά όσα αφήνει πίσω του θα συντροφεύουν κάθε έναν που συμπορεύτηκε μαζί του.

Εκφράζουμε την θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους οικείους και συνεργάτες του.

Καλό ταξίδι Πρόεδρε.